Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
3
22
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

8 August 2017

Godmorgon. Jag har som vanligt sovit gott i natt. Idag är det dags att åka hemåt. Godmorgon. Jag har som vanligt sovit gott i natt. Idag är det dags att åka hemåt.
Skövdevädret är mulet, men trots det rätt varmt och skönt. Skövdevädret är mulet, men trots det rätt varmt och skönt.
Men först åker vi och dricker förmiddagskaffe hos Makens gamla Faster. Men först åker vi och dricker förmiddagskaffe hos Makens gamla Faster.
Så här såg Makens farmor ut som ung. Så här såg Makens farmor ut som ung.
Och här sitter Maken och Faster som almanacksbild för augusti månad. Det var nästa precis på dagen som vi var här förra sommaren. Och här sitter Maken och Faster som almanacksbild för augusti månad. Det var nästa precis på dagen som vi var här förra sommaren.
Faster vill visa några foton i fotoalbumet innan vi åker hem till Kusinfamiljen och äter lunch. Faster vill visa några foton i fotoalbumet innan vi åker hem till Kusinfamiljen och äter lunch.
Det växer salmbär också i Skövde. Det växer salmbär också i Skövde.
När vi packat våra väskor, ätit lunch och sagt adjö till Kusinfamiljen säger vi hejdå till katten Stina. När vi packat våra väskor, ätit lunch och sagt adjö till Kusinfamiljen säger vi hejdå till katten Stina.
Mot Öster. Mot Öster.
Vi åker österut på tråkiga svenska moderna vägar. Vi åker österut på tråkiga svenska moderna vägar.
På macken i Målilla är det dags för lite kaffe och en bulle. På macken i Målilla är det dags för lite kaffe och en bulle.
Vi möter en fin Volvo där. Kanske något för @PV544 och @Enklabilder att titta på. Vi möter en fin Volvo där. Kanske något för @PV544 och @Enklabilder att titta på.
Framme i Oskarshamn besöker vi den fina kyrkogården för att sätta blommor på Mormors grav. Framme i Oskarshamn besöker vi den fina kyrkogården för att sätta blommor på Mormors grav.
Den lilla dammen är fin som vanligt. Den lilla dammen är fin som vanligt.
Och den nyanlagda vattentrappan/vattenfallet är också fint. Och den nyanlagda vattentrappan/vattenfallet är också fint.
Vi hinner ta en promenad i Oskarshams stadpark, men sedan är det dags att åka ner till båten. Vi kommer snabbt ombord. Vi hinner ta en promenad i Oskarshams stadpark, men sedan är det dags att åka ner till båten. Vi kommer snabbt ombord.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/8/8/