Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

September 2017

Klockan är 05.34. Det är svintidigt. Men i dag måste vi gå upp lite tidigare än vanligt. Klockan är 05.34. Det är svintidigt. Men i dag måste vi gå upp lite tidigare än vanligt.
Halvsoligt och lite småblåsigt är det. Temperaturen väntas stiga upp mot +18 frampå dagen. Halvsoligt och lite småblåsigt är det. Temperaturen väntas stiga upp mot +18 frampå dagen.
Maken hämtar mig vid jobbet lite tidigare. Idag blir det fredagsfika på macken. Maken hämtar mig vid jobbet lite tidigare. Idag blir det fredagsfika på macken.
Sedan åker vi och hämtar upp Makens gamla Arbetskamrat innan vi åker ner till hamnen. Sedan åker vi och hämtar upp Makens gamla Arbetskamrat innan vi åker ner till hamnen.
Vi får köra upp på rampen. Vi får köra upp på rampen.
Det blir köttbullar i kväll. Färjan är fullsatt och ingen bilplats finns kvar i kväll. Resan blir stojig och högljudd. Skolresesäsongen verkar vara i full gång och man får stå ut med horder Det blir köttbullar i kväll. Färjan är fullsatt och ingen bilplats finns kvar i kväll. Resan blir stojig och högljudd. Skolresesäsongen verkar vara i full gång och man får stå ut med horder
Vi är framme i Nynäshamn. Vi är framme i Nynäshamn.
Mot Norrköping nu. Mot Norrköping nu.
Vi rastar lite på macken i Sillekrog strax innan Nyköping som vi brukar. Det är fullsatt i kväll. Vi rastar lite på macken i Sillekrog strax innan Nyköping som vi brukar. Det är fullsatt i kväll.
När man rastar i Sillekrog ska man dricka kaffe och äta en Punchpokal och en sköldpadda från Toms. Varför frångå en bra rutin och tradition? När man rastar i Sillekrog ska man dricka kaffe och äta en Punchpokal och en sköldpadda från Toms. Varför frångå en bra rutin och tradition?
När vi kommer fram till Norrköping och skjutsat den gamla Arbetskamraten till sin Dotter, åker vi hem till vår. Hon bjuder på lite ost, oliver och kex och Maken får en försenad födelsedagspres När vi kommer fram till Norrköping och skjutsat den gamla Arbetskamraten till sin Dotter, åker vi hem till vår. Hon bjuder på lite ost, oliver och kex och Maken får en försenad födelsedagspres
Han får en bok om Norrland. Han får en bok om Norrland.
Dottern får också en present. Jag hade med mig ett par turkmeniska/iranska tossor från Skövde för en månad sedan. De har hon fått av Kusinfruns Väninna. Dottern får också en present. Jag hade med mig ett par turkmeniska/iranska tossor från Skövde för en månad sedan. De har hon fått av Kusinfruns Väninna.
Godmorgon Norrköping! Klockan är 08,39. Godmorgon Norrköping! Klockan är 08,39.
Det blir mulet och lite skurar idag. Och i Marviken är det +16 om man skulle få för oss att bada. Det blir mulet och lite skurar idag. Och i Marviken är det +16 om man skulle få för oss att bada.
Nu blir det frukost. Nu blir det frukost.
Sixten är också intresserad. Sixten är också intresserad.
Han undrar nog om vi har några ostbågar. Han undrar nog om vi har några ostbågar.
Vi åker södra Östergötland i dag. Med hjälp av gps letar vi oss fram på vägar som blir mindre och smalare och till sist så står det en häst i vägen. Vi åker södra Östergötland i dag. Med hjälp av gps letar vi oss fram på vägar som blir mindre och smalare och till sist så står det en häst i vägen.
Dottern känner igen hästen och då vet vi att vi har hittat fram. Dottern känner igen hästen och då vet vi att vi har hittat fram.
Maken hälsar så klart. Maken hälsar så klart.
Vi är framme hos vår släkting Biologen. Det var henne vi stötte när vi var i Östergötland sist, när vi var på utflykt och letat oss fram till en 4H-gård på sidan om allfartsvägen. Där had Vi är framme hos vår släkting Biologen. Det var henne vi stötte när vi var i Östergötland sist, när vi var på utflykt och letat oss fram till en 4H-gård på sidan om allfartsvägen. Där had
Hennes hästar är snälla och väldigt keliga som om dom vore kramdjur. Hennes hästar är snälla och väldigt keliga som om dom vore kramdjur.
Dottern hälsar också på pålle. Dottern hälsar också på pålle.
Vi går husesyn i huset som är byggt på tidigt 40-tal. Köket och badrummet är de rum som är mest renoverat. Den här spisen ska bort och ersättas med en ny. Tapeterna är nya och jättefina. Det Vi går husesyn i huset som är byggt på tidigt 40-tal. Köket och badrummet är de rum som är mest renoverat. Den här spisen ska bort och ersättas med en ny. Tapeterna är nya och jättefina. Det

Loading more images...