Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

1 September 2017

Klockan är 05.34. Det är svintidigt. Men i dag måste vi gå upp lite tidigare än vanligt. Klockan är 05.34. Det är svintidigt. Men i dag måste vi gå upp lite tidigare än vanligt.
Halvsoligt och lite småblåsigt är det. Temperaturen väntas stiga upp mot +18 frampå dagen. Halvsoligt och lite småblåsigt är det. Temperaturen väntas stiga upp mot +18 frampå dagen.
Maken hämtar mig vid jobbet lite tidigare. Idag blir det fredagsfika på macken. Maken hämtar mig vid jobbet lite tidigare. Idag blir det fredagsfika på macken.
Sedan åker vi och hämtar upp Makens gamla Arbetskamrat innan vi åker ner till hamnen. Sedan åker vi och hämtar upp Makens gamla Arbetskamrat innan vi åker ner till hamnen.
Vi får köra upp på rampen. Vi får köra upp på rampen.
Det blir köttbullar i kväll. Färjan är fullsatt och ingen bilplats finns kvar i kväll. Resan blir stojig och högljudd. Skolresesäsongen verkar vara i full gång och man får stå ut med horder Det blir köttbullar i kväll. Färjan är fullsatt och ingen bilplats finns kvar i kväll. Resan blir stojig och högljudd. Skolresesäsongen verkar vara i full gång och man får stå ut med horder
Vi är framme i Nynäshamn. Vi är framme i Nynäshamn.
Mot Norrköping nu. Mot Norrköping nu.
Vi rastar lite på macken i Sillekrog strax innan Nyköping som vi brukar. Det är fullsatt i kväll. Vi rastar lite på macken i Sillekrog strax innan Nyköping som vi brukar. Det är fullsatt i kväll.
När man rastar i Sillekrog ska man dricka kaffe och äta en Punchpokal och en sköldpadda från Toms. Varför frångå en bra rutin och tradition? När man rastar i Sillekrog ska man dricka kaffe och äta en Punchpokal och en sköldpadda från Toms. Varför frångå en bra rutin och tradition?
När vi kommer fram till Norrköping och skjutsat den gamla Arbetskamraten till sin Dotter, åker vi hem till vår. Hon bjuder på lite ost, oliver och kex och Maken får en försenad födelsedagspres När vi kommer fram till Norrköping och skjutsat den gamla Arbetskamraten till sin Dotter, åker vi hem till vår. Hon bjuder på lite ost, oliver och kex och Maken får en försenad födelsedagspres
Han får en bok om Norrland. Han får en bok om Norrland.
Dottern får också en present. Jag hade med mig ett par turkmeniska/iranska tossor från Skövde för en månad sedan. De har hon fått av Kusinfruns Väninna. Dottern får också en present. Jag hade med mig ett par turkmeniska/iranska tossor från Skövde för en månad sedan. De har hon fått av Kusinfruns Väninna.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/1/