Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

10 September 2017

Klockan är 09.00. Söndag och sovmorgon. I natt har det också regnat Klockan är 09.00. Söndag och sovmorgon. I natt har det också regnat
I regnmätaren är det 4,5 mm och en simmande humla. I regnmätaren är det 4,5 mm och en simmande humla.
Det ser ut att kunna bli en riktigt lovande dag i dag. Halvklart, inte mycket blåst och hyggligt varmt. Det ser ut att kunna bli en riktigt lovande dag i dag. Halvklart, inte mycket blåst och hyggligt varmt.
En perfekt dag för trädgårdsarbete. En perfekt dag för trädgårdsarbete.
Torsten är hopplös att fotografera. Om jag numera sätter mig på huk för att ta en bild av honom kommer han alltid fram mot mig och kameran. Honom har jag inte lyckats uppfostra till att bli en br Torsten är hopplös att fotografera. Om jag numera sätter mig på huk för att ta en bild av honom kommer han alltid fram mot mig och kameran. Honom har jag inte lyckats uppfostra till att bli en br
Annars är Gösta lite enklare att ta bilder av. Man kan få en hygglig bild av honom utan att han att han bryr sig om mig. Men trots att båda katterna är kameravana, tycker jag att de inte ställer Annars är Gösta lite enklare att ta bilder av. Man kan få en hygglig bild av honom utan att han att han bryr sig om mig. Men trots att båda katterna är kameravana, tycker jag att de inte ställer
Annat är det med Kakan. Han ställer alltid upp och vill vara med på bild. Annat är det med Kakan. Han ställer alltid upp och vill vara med på bild.
Det börjar sjunga på sista versen i växthuset. Vi har ätit upp alla tomater på flera plantor och likaså med några chiliplantor också. Det börjar sjunga på sista versen i växthuset. Vi har ätit upp alla tomater på flera plantor och likaså med några chiliplantor också.
Jag har börjat bära ut några krukor som gjort sitt. Jag har börjat bära ut några krukor som gjort sitt.
Men först skördade jag chili och paprika som ska torkas. Men först skördade jag chili och paprika som ska torkas.
LIlle Gösta sover gott i växthuset. Kakan har inte velat ligga i växthuset i sommar. Han vill vara där ensam. Gösta och Torsten verkar inte ha fattat det. LIlle Gösta sover gott i växthuset. Kakan har inte velat ligga i växthuset i sommar. Han vill vara där ensam. Gösta och Torsten verkar inte ha fattat det.
Maken tar ner tomatplantorna från sina uppbindningssnören. Maken tar ner tomatplantorna från sina uppbindningssnören.
Gösta vaknar nästan, men bara nästan, så han fortsätter att sova lite till. Gösta vaknar nästan, men bara nästan, så han fortsätter att sova lite till.
Kissekaka är vår katt på heltid denna helg. Han vet exakt vad som väntar när hans människor åker i väg. Då går han till oss. Han gillar att vara med oss i trädgården. Kissekaka är vår katt på heltid denna helg. Han vet exakt vad som väntar när hans människor åker i väg. Då går han till oss. Han gillar att vara med oss i trädgården.
. .
Torsten gillar också att dricka vatten ur vattenbaljan. Torsten gillar också att dricka vatten ur vattenbaljan.
Maken får order om att se glad ut på bild när vi har druckit eftermiddagskaffe. Maken får order om att se glad ut på bild när vi har druckit eftermiddagskaffe.
Maken gör nya komposter av hästskit och jättebalsaminer. Maken gör nya komposter av hästskit och jättebalsaminer.
Och så krattar han upp nerfallna äpplen från det vildvuxna äppelträdet som aldrig har varit beskuret. Någon planterade en kärna för länge sedan, om man får tro vad Tant Svea berättade. Och så krattar han upp nerfallna äpplen från det vildvuxna äppelträdet som aldrig har varit beskuret. Någon planterade en kärna för länge sedan, om man får tro vad Tant Svea berättade.
Vårt mullbärsträd börjar växa till sig ordentligt. Den har vår vän Förskolläraren dragit upp från frö. Maken beskar en jättestor hassel i närheten för att ge mullbäret lite mer livsrum Vårt mullbärsträd börjar växa till sig ordentligt. Den har vår vän Förskolläraren dragit upp från frö. Maken beskar en jättestor hassel i närheten för att ge mullbäret lite mer livsrum
Nu i september har körsbärsbenveden fått röda bär. Nu i september har körsbärsbenveden fått röda bär.
Så därför är det alltså dags för årets körbärsbenveds-bärs fotografering. Så därför är det alltså dags för årets körbärsbenveds-bärs fotografering.
Så därför är det alltså dags för årets körbärsbenveds-bärs fotografering. Så därför är det alltså dags för årets körbärsbenveds-bärs fotografering.
I kväll blir det fylld squash med ris- och paprikafyllning. I kväll blir det fylld squash med ris- och paprikafyllning.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/10/