Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

11 September 2017

Klockan är 05.50 och det är måndag igen. Det här gick himla fort. Och det är ännu inte riktigt ljust än. Och för evigt kommer 11 september att ge oss kalla kårar varje år. Klockan är 05.50 och det är måndag igen. Det här gick himla fort. Och det är ännu inte riktigt ljust än. Och för evigt kommer 11 september att ge oss kalla kårar varje år.
Väderutsikterna för idag ser alldeles strålande ut, fast det ännu är bara +11. Väderutsikterna för idag ser alldeles strålande ut, fast det ännu är bara +11.
I Byn blir toppnoteringen +18. I Byn blir toppnoteringen +18.
Och i stan +20. Inte illa pinkat efter den här kalla septembern. Och i stan +20. Inte illa pinkat efter den här kalla septembern.
Vi åker till jobbet. Nu är det ljust. Det är dimmor i Risungsdalen Vi åker till jobbet. Nu är det ljust. Det är dimmor i Risungsdalen
Och det är dimma och blå himmel långt ner mot Othems kors. Och det är dimma och blå himmel långt ner mot Othems kors.
I dag sa jag upp mig från jobbet. I dag sa jag upp mig från jobbet.
När vi kom hem igen på kvällen ville alla kattslängorna ha kvällsmat på en gång. När vi kom hem igen på kvällen ville alla kattslängorna ha kvällsmat på en gång.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/11/