Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

13 September 2017

Godmorgon! Det är mörkt ute och den mystiska gatlyktan lyser inte igen. Klockan är 05.29. Godmorgon! Det är mörkt ute och den mystiska gatlyktan lyser inte igen. Klockan är 05.29.
Det blir en skaplig dag i dag, men det väntas regn och blåst mot kvällen. Det blir en skaplig dag i dag, men det väntas regn och blåst mot kvällen.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Gårdagens stora händelse på jobbet var att brandlarmet gick. Första brandbilen åkte till grannfastigheten och brandmännen kom gående runt knuten. Gårdagens stora händelse på jobbet var att brandlarmet gick. Första brandbilen åkte till grannfastigheten och brandmännen kom gående runt knuten.
Sedan kom rökdykarna. Vi misstänkte att det var hissfirman som grejade med hissen i går, som hade utlyst larmet. Det har hänt förr. När brandmännen sökt igenom huset och det elektriska var und Sedan kom rökdykarna. Vi misstänkte att det var hissfirman som grejade med hissen i går, som hade utlyst larmet. Det har hänt förr. När brandmännen sökt igenom huset och det elektriska var und
Vi är i gång med morgonsimningen nu. När jag passerar Öster på väg till jobbet ser jag att vi fått en Pressbyrå i Gallerix gamla lokaler. En bra kiosk har saknats på Öster sedan Coops "förb Vi är i gång med morgonsimningen nu. När jag passerar Öster på väg till jobbet ser jag att vi fått en Pressbyrå i Gallerix gamla lokaler. En bra kiosk har saknats på Öster sedan Coops "förb
I dag blir det surströmming till lunch på jobbet. I dag blir det surströmming till lunch på jobbet.
Jag testar Oskars filéer. Riktigt bra, faktiskt. Jag testar Oskars filéer. Riktigt bra, faktiskt.
Så testar jag en hel fisk, också Oskars, och den var faktiskt ett strå vassare. Så testar jag en hel fisk, också Oskars, och den var faktiskt ett strå vassare.
Det blir rå fisk hela dagen i dag. Vi är kvar i stan i kväll och går och äter sushi. Jag orkar bara hälften av mina sushi.Maken får resten. Han är hungrig. Det blir rå fisk hela dagen i dag. Vi är kvar i stan i kväll och går och äter sushi. Jag orkar bara hälften av mina sushi.Maken får resten. Han är hungrig.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/13/