Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

14 September 2017

Godmorgon! Det är mörkt nu om morgnarna, fast solen är på väg upp. Dessutom känns det hemskt kallt i dag. Godmorgon! Det är mörkt nu om morgnarna, fast solen är på väg upp. Dessutom känns det hemskt kallt i dag.
Klass 1 varningen ligger kvar, fast jag inte tyckte att det busväder som vi skulle få en släng av söderifrån igår kväll, var så farlig. I dag ska det inte blåsa mer än vanligt. Klass 1 varningen ligger kvar, fast jag inte tyckte att det busväder som vi skulle få en släng av söderifrån igår kväll, var så farlig. I dag ska det inte blåsa mer än vanligt.
Och det hade talats om 30 mm regn, men vi fick inte 4,5 mm regn i natt. Det är som vanligt: dom bara luras. Och det hade talats om 30 mm regn, men vi fick inte 4,5 mm regn i natt. Det är som vanligt: dom bara luras.
Ja, så var det gjort! Uppmanad av Dottern och Johan Johansson röstade jag i kyrkovalet för första gången i mitt liv. Vi förtidsröstade i församlingshuset vid Domkyrkan i kväll innan vi åkte Ja, så var det gjort! Uppmanad av Dottern och Johan Johansson röstade jag i kyrkovalet för första gången i mitt liv. Vi förtidsröstade i församlingshuset vid Domkyrkan i kväll innan vi åkte

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/14/