Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

15 September 2017

Godmorgon! Klockan är 05.23. Det är mörkt ute, men det är fredag. Godmorgon! Klockan är 05.23. Det är mörkt ute, men det är fredag.
Det kommer att bli hyggligt väder i dag utan blåst och alltför kallt. Det talar om skurar, men vi får väl se. Det kommer att bli hyggligt väder i dag utan blåst och alltför kallt. Det talar om skurar, men vi får väl se.
Det blir en timme i Solbergabadet före jobbet i dag. Det blir en timme i Solbergabadet före jobbet i dag.
När vi kommer hem igen blir det fredagsfika som vanligt. Vi har fortfarande kvar av sommarens sockerbullar. Nu är det bruna retroporslinet i ropet. Länge var brunt väldigt impopulärt och min anti När vi kommer hem igen blir det fredagsfika som vanligt. Vi har fortfarande kvar av sommarens sockerbullar. Nu är det bruna retroporslinet i ropet. Länge var brunt väldigt impopulärt och min anti
4 mm har vi fått i Byn. På andra håll på ön har det kommit avsevärt mer. Det regnar alltid mindre där jag bor! Varför!? 4 mm har vi fått i Byn. På andra håll på ön har det kommit avsevärt mer. Det regnar alltid mindre där jag bor! Varför!?
Höststickingarna av mina och Syfrökens pelargoner ser ut att ta sig. Höststickingarna av mina och Syfrökens pelargoner ser ut att ta sig.
Ingen pizza i kväll!? Inget vin heller för den delen. Sent ikväll åker vi tillbaka till stan och hämtar en av mina kanadesiska släktingar vid flyget. Ingen pizza i kväll!? Inget vin heller för den delen. Sent ikväll åker vi tillbaka till stan och hämtar en av mina kanadesiska släktingar vid flyget.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/15/