Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

16 September 2017

Nej, det blev ingen morgonbild i dag. Men nu åker vi på utflykt. Nej, det blev ingen morgonbild i dag. Men nu åker vi på utflykt.
Och det ser ut att bli en strålande septemberdag i dag. I dag har vi tur med vädret. Och det ser ut att bli en strålande septemberdag i dag. I dag har vi tur med vädret.
Vi åker så klart till Fårö i dag med min kanadensiska Släkting. Och så klart är det Fårönatta, ett event på Fårö som varar hela natten och börjar redan mitt på dagen. Det är ovanligt my Vi åker så klart till Fårö i dag med min kanadensiska Släkting. Och så klart är det Fårönatta, ett event på Fårö som varar hela natten och börjar redan mitt på dagen. Det är ovanligt my
Vi åker vår vanliga turist-trail och fortsätter sedan med att besöka Kuten. Vi åker vår vanliga turist-trail och fortsätter sedan med att besöka Kuten.
Det är ingen kö ut på gården som sist, men inne är det proppfullt. Thomas, Mr Kuten himself, står där borta framför baren och ladan där scenen finns. Det är ingen kö ut på gården som sist, men inne är det proppfullt. Thomas, Mr Kuten himself, står där borta framför baren och ladan där scenen finns.
Men vi ska inte äta här. Vi vågade inte chansa att det skulle vara rimlig kötid, så ... Men vi ska inte äta här. Vi vågade inte chansa att det skulle vara rimlig kötid, så ...
...så vi åkte till Langhammars i stället. ...så vi åkte till Langhammars i stället.
Det blir picnic idag istället. Det blir picnic idag istället.
Vi hade tagit med oss mini-submarines, som den kanadensiska Släktingen sa, och kaffe Vi hade tagit med oss mini-submarines, som den kanadensiska Släktingen sa, och kaffe
Och efter lite mackor en promenad längs stranden. Och efter lite mackor en promenad längs stranden.
Sedan körde vi runt lite på Fårö och hade egentligen tänkt fika vid Sylvis Döttrar. Men det var helt galet mycket folk där. Det gick knappt att komma fram med bilen. Sedan körde vi runt lite på Fårö och hade egentligen tänkt fika vid Sylvis Döttrar. Men det var helt galet mycket folk där. Det gick knappt att komma fram med bilen.
Så det blev Elsies Café i stället. Så det blev Elsies Café i stället.
Och här var det konstigt folktomt. Och här var det konstigt folktomt.
Och här har dom minst lika goda kakor som på Sylvis. Och här har dom minst lika goda kakor som på Sylvis.
Maken och jag tog en mandel- och päronkaka. Den var mycket god och kaffet var också gott. Grädden hoppade jag över som vanligt. Maken och jag tog en mandel- och päronkaka. Den var mycket god och kaffet var också gott. Grädden hoppade jag över som vanligt.
Sedan tog jag en selfie av misstag i gen. Sedan tog jag en selfie av misstag i gen.
Vi säger hejdå till Fårö och åker hem i stället och lagar middag. Vi säger hejdå till Fårö och åker hem i stället och lagar middag.
Det blir dillkött i kväll. Det åt nog Albert och Alma, våra anfäder, hemma i stugan i Finntorpet, på söndagarna. Det blir dillkött i kväll. Det åt nog Albert och Alma, våra anfäder, hemma i stugan i Finntorpet, på söndagarna.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/16/