Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

17 September 2017

Idag åker vi till Slite direkt efter frukost. Men först gör vi en tur till kyrkogården i Othem. Min kanadensiska Släkting vill gärna besöka Pappas grav. Idag åker vi till Slite direkt efter frukost. Men först gör vi en tur till kyrkogården i Othem. Min kanadensiska Släkting vill gärna besöka Pappas grav.
Hos Mamma blir det en tidig lunch. Hos Mamma blir det en tidig lunch.
Vi får potatisgratäng, kallt kött och sallad. Vi får potatisgratäng, kallt kött och sallad.
Efter lunchen åker vi mot Visby. I dag har vi inte så särskilt tur med vädret. Det regnar i dag. Men det får bli ett besök i Domkyrkan istället. Efter lunchen åker vi mot Visby. I dag har vi inte så särskilt tur med vädret. Det regnar i dag. Men det får bli ett besök i Domkyrkan istället.
Jag tycker att de gjort så fint i det nya dopkapellet i ett av sidokapellen med olivträd, fikonträd och andra gröna växter. Jag tycker att de gjort så fint i det nya dopkapellet i ett av sidokapellen med olivträd, fikonträd och andra gröna växter.
Vi fortsätter till Leva. Vi fortsätter till Leva.
Det blommar fortfarande i Levas trädgård. Det blommar fortfarande i Levas trädgård.
Jag gillar den här sortens höstrudbeckior. Jag gillar den här sortens höstrudbeckior.
Det blir kaffe och bulle på Leva. Sedan är det dags att åka ner till båten. Vi säger ajö till Släktingen. Han reser vidare i Sverige för att besöka alla andra släktingar. Det blir kaffe och bulle på Leva. Sedan är det dags att åka ner till båten. Vi säger ajö till Släktingen. Han reser vidare i Sverige för att besöka alla andra släktingar.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/17/