Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

2 September 2017

Godmorgon Norrköping! Klockan är 08,39. Godmorgon Norrköping! Klockan är 08,39.
Det blir mulet och lite skurar idag. Och i Marviken är det +16 om man skulle få för oss att bada. Det blir mulet och lite skurar idag. Och i Marviken är det +16 om man skulle få för oss att bada.
Nu blir det frukost. Nu blir det frukost.
Sixten är också intresserad. Sixten är också intresserad.
Han undrar nog om vi har några ostbågar. Han undrar nog om vi har några ostbågar.
Vi åker södra Östergötland i dag. Med hjälp av gps letar vi oss fram på vägar som blir mindre och smalare och till sist så står det en häst i vägen. Vi åker södra Östergötland i dag. Med hjälp av gps letar vi oss fram på vägar som blir mindre och smalare och till sist så står det en häst i vägen.
Dottern känner igen hästen och då vet vi att vi har hittat fram. Dottern känner igen hästen och då vet vi att vi har hittat fram.
Maken hälsar så klart. Maken hälsar så klart.
Vi är framme hos vår släkting Biologen. Det var henne vi stötte när vi var i Östergötland sist, när vi var på utflykt och letat oss fram till en 4H-gård på sidan om allfartsvägen. Där had Vi är framme hos vår släkting Biologen. Det var henne vi stötte när vi var i Östergötland sist, när vi var på utflykt och letat oss fram till en 4H-gård på sidan om allfartsvägen. Där had
Hennes hästar är snälla och väldigt keliga som om dom vore kramdjur. Hennes hästar är snälla och väldigt keliga som om dom vore kramdjur.
Dottern hälsar också på pålle. Dottern hälsar också på pålle.
Vi går husesyn i huset som är byggt på tidigt 40-tal. Köket och badrummet är de rum som är mest renoverat. Den här spisen ska bort och ersättas med en ny. Tapeterna är nya och jättefina. Det Vi går husesyn i huset som är byggt på tidigt 40-tal. Köket och badrummet är de rum som är mest renoverat. Den här spisen ska bort och ersättas med en ny. Tapeterna är nya och jättefina. Det
Men än så länge är det fortfarande lite av en byggarbetsplats här. Men än så länge är det fortfarande lite av en byggarbetsplats här.
På övervåningen finns bara ett enda stort rum med två kattvindar vid gavlarna. På övervåningen finns bara ett enda stort rum med två kattvindar vid gavlarna.
Men jag tycker är lite fint här uppe. Men jag tycker är lite fint här uppe.
Men nu blir det fika. Men nu blir det fika.
Vi får kaffe och nybakt sockerkaka. Vi får kaffe och nybakt sockerkaka.
Sedan har hela eftermiddagen gått och vi säger hejdå till Biologen. Sedan har hela eftermiddagen gått och vi säger hejdå till Biologen.
Sedan åker vi tillbaka till Norrköping. Men när vi nu åker igenom Åtvidaberg, måste vi naturligtvis se efter hur det ser ut i Åtvidaberg. Sedan åker vi tillbaka till Norrköping. Men när vi nu åker igenom Åtvidaberg, måste vi naturligtvis se efter hur det ser ut i Åtvidaberg.
Och här och där är det rätt gulligt i Åtvidaberg. Och här och där är det rätt gulligt i Åtvidaberg.
Men nu är vi tillbaka på Korsgatan igen. Men nu är vi tillbaka på Korsgatan igen.
Det skulle bli regn i dag. Men där vi har varit har till och med solen lyst. Här i Norrköping är molnen i alla fall ganska mörka nu. Hur ska det gå? Det skulle bli regn i dag. Men där vi har varit har till och med solen lyst. Här i Norrköping är molnen i alla fall ganska mörka nu. Hur ska det gå?
I kväll går vi på Dotterns och min favoritrestaurang Durkslaget. Vi tycker det är dumt att chansa på något annat utifall man skulle bli besviken. Men det tycker inte Maken. Men i dag vinner vi o I kväll går vi på Dotterns och min favoritrestaurang Durkslaget. Vi tycker det är dumt att chansa på något annat utifall man skulle bli besviken. Men det tycker inte Maken. Men i dag vinner vi o
Durkslaget har tagit fram en egen IPA i samarbete med Norrköpings bryggeri. Jag måste säga att den är riktigt bra. Durkslaget har tagit fram en egen IPA i samarbete med Norrköpings bryggeri. Jag måste säga att den är riktigt bra.
Tja, varför chansa på något annat? Det blir klassiska musslor som i Belgien. Dom är faktiskt bättre än de klassiska på självaste Belgobaren i Stockholm. Tja, varför chansa på något annat? Det blir klassiska musslor som i Belgien. Dom är faktiskt bättre än de klassiska på självaste Belgobaren i Stockholm.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/2/