Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

21 September 2017

Torsdag 05.43. I dag är det inte lika svarta moln och man kan ana lite ljus där bakom träden. Men solen är inte på väg upp ännu. Torsdag 05.43. I dag är det inte lika svarta moln och man kan ana lite ljus där bakom träden. Men solen är inte på väg upp ännu.
I dag blir det hyggligt väder med mildare temperaturer. I dag blir det hyggligt väder med mildare temperaturer.
Vi är på väg till jobbet. I radion sägs det att det varit kraftiga regnskurar över Stockholm nu på morgonen och skurarna verkar nå ända hit till ön. Vi är på väg till jobbet. I radion sägs det att det varit kraftiga regnskurar över Stockholm nu på morgonen och skurarna verkar nå ända hit till ön.
Regnmoln med sol på är jag väldigt förtjust i. Det är riktig naturdramatik. Regnmoln med sol på är jag väldigt förtjust i. Det är riktig naturdramatik.
Strax är regnet över oss. Strax är regnet över oss.
Jag tar en promenad på lunchen och blir helt förskräckt när jag ser att stigen upp på "backen" är borta och ersatt med djupa spår. Man kan skymta stigen längst upp till höger under trädgrena Jag tar en promenad på lunchen och blir helt förskräckt när jag ser att stigen upp på "backen" är borta och ersatt med djupa spår. Man kan skymta stigen längst upp till höger under trädgrena
Vi har egentligen inte märkt av så mycket av Nato-övningen Aurora mer än en och annan lågsniffande amerikansk helikopter rakt över vägen på väg hem från jobbet. Men här har dom lekt krig i Vi har egentligen inte märkt av så mycket av Nato-övningen Aurora mer än en och annan lågsniffande amerikansk helikopter rakt över vägen på väg hem från jobbet. Men här har dom lekt krig i
Men man kan undra om det var nödvändigt att öva just i ett område med hällmark och torrbackar, där naturens egen reparation tar lång tid och där allt regn gjort det tunna jordlagret till lera. Men man kan undra om det var nödvändigt att öva just i ett område med hällmark och torrbackar, där naturens egen reparation tar lång tid och där allt regn gjort det tunna jordlagret till lera.
Vi blir kvar i stan i kväll. Vi ska göra några ärenden och veckohandla. Vi blir kvar i stan i kväll. Vi ska göra några ärenden och veckohandla.
Och hit går man om man vill köpa te, @masart. Kränkus butik ligger i innerstaden på Hästgatan. Och hit går man om man vill köpa te, @masart. Kränkus butik ligger i innerstaden på Hästgatan.
Ibland kör man verkligen in sig i sina spår. Vi måste ju äta i stan i bland, när vi har saker att uträtta och blir kvar efter jobbet. Det blir ju väldigt ofta sushi. Men på det här stället h Ibland kör man verkligen in sig i sina spår. Vi måste ju äta i stan i bland, när vi har saker att uträtta och blir kvar efter jobbet. Det blir ju väldigt ofta sushi. Men på det här stället h
Det är inte bara på Kuten man får galetter och crepés. På Kuten är dom en blanding mellan franskt och flottig amerikansk mat, men här är dom lite mindre ostiga och feta. Jag tar en dubbelvikt Det är inte bara på Kuten man får galetter och crepés. På Kuten är dom en blanding mellan franskt och flottig amerikansk mat, men här är dom lite mindre ostiga och feta. Jag tar en dubbelvikt

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/21/