Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

22 September 2017

Godmorgon! Det är fredag och jag är mer förvirrad än vanligt. Jag glömmer bort att ta en morgonbild. Nu lämnar vi Byn och åker till Visby. Godmorgon! Det är fredag och jag är mer förvirrad än vanligt. Jag glömmer bort att ta en morgonbild. Nu lämnar vi Byn och åker till Visby.
Det är en mild morgon. Det utlovas mulet väder och regnskurar på förmiddagen. Vattentemperaturen sjunker och vid Knolls grund är det bara +15. Det är en mild morgon. Det utlovas mulet väder och regnskurar på förmiddagen. Vattentemperaturen sjunker och vid Knolls grund är det bara +15.
Nu är det dags för veckans andra simtur i Solbergabadet. Klockan är ungefär 06.45. Nu är det dags för veckans andra simtur i Solbergabadet. Klockan är ungefär 06.45.
På hemvägen handlar vi lite grönsaker och potatis vid Stora Tollby. Jag älskar det här stället! På hemvägen handlar vi lite grönsaker och potatis vid Stora Tollby. Jag älskar det här stället!
Nu är det dags för en lektion, för de som inte kan se skillnaden på vitlök och purjolök: Det här är vitlök. Nu är det dags för en lektion, för de som inte kan se skillnaden på vitlök och purjolök: Det här är vitlök.
Det här är purjolök. Det här är purjolök.
Ja, så låg det otroligt vackra och blanka banancharlottenlökar precis bredvid också. Ja, så låg det otroligt vackra och blanka banancharlottenlökar precis bredvid också.
Vi har småkakor kvar i frysen från sommarens alla kaffekalas. Det blir småkakor till fredagsfikat i dag. Vi har småkakor kvar i frysen från sommarens alla kaffekalas. Det blir småkakor till fredagsfikat i dag.
Det här tyget stötte jag på för mer än 10 år sedan, när jag var med och startade upp en daglig verksamhet. Vi hade visserligen fått köpa många nya möbler, men budgeten räckte inte till att Det här tyget stötte jag på för mer än 10 år sedan, när jag var med och startade upp en daglig verksamhet. Vi hade visserligen fått köpa många nya möbler, men budgeten räckte inte till att
Varje fredag är en pizzafredag. I dag med provensalsk pissaladiére. Varje fredag är en pizzafredag. I dag med provensalsk pissaladiére.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/22/