Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

24 September 2017

Godmorgon. Jag vaknar med sprängande huvudvärk och bestämmer mig rätt omgående att inte hålla stilen som i går. Jag ger upp för migränen och släpper fram den och lägger mig i sängen igen. Godmorgon. Jag vaknar med sprängande huvudvärk och bestämmer mig rätt omgående att inte hålla stilen som i går. Jag ger upp för migränen och släpper fram den och lägger mig i sängen igen.
Det blir en strålande dag i dag också. Sommarvärme frampå dagen och ingen vind närapå. Det blir en strålande dag i dag också. Sommarvärme frampå dagen och ingen vind närapå.
Frampå tidiga eftermiddagen får vi ett spontanbesök. Frampå tidiga eftermiddagen får vi ett spontanbesök.
Det är Kusinfrun som också är Bondfru, som kommer på besök. Jag sätter på mig solbrillorna och går ut och pratar en stund och vi äter några mackor och dricker kaffe i solskenet. Det var rät Det är Kusinfrun som också är Bondfru, som kommer på besök. Jag sätter på mig solbrillorna och går ut och pratar en stund och vi äter några mackor och dricker kaffe i solskenet. Det var rät
Med sig har Kusinfrun Troy. Det är en fin kille. Med sig har Kusinfrun Troy. Det är en fin kille.
Och Bosse som också är en fin kille. Och Bosse som också är en fin kille.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/24/