Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

29 September 2017

Godmorgon! Det är fredag igen, den bästa av dagar. Godmorgon! Det är fredag igen, den bästa av dagar.
Vi är i stan före 07. Det är dags för en simtur i Solbergabadet. Vi är i stan före 07. Det är dags för en simtur i Solbergabadet.
När vi kommer hem från jobbet blir det fredagsfika. Vi har kakor kvar sedan sommaren. När vi kommer hem från jobbet blir det fredagsfika. Vi har kakor kvar sedan sommaren.
Vi frångår traditionerna och gör ingen Pizza Napolitana idag. Nej, det blir en vit pizza med potatis, äpple och grönmögelost. Skitgott, helt enkelt. Vi frångår traditionerna och gör ingen Pizza Napolitana idag. Nej, det blir en vit pizza med potatis, äpple och grönmögelost. Skitgott, helt enkelt.
I går var Gösta på vift under natten. Han kom hem med svansen mellan benen och lite ont i ena frambenet. Det har tidigare funnits små tecken på att nu är det någon som muckar bland byns katter. I går var Gösta på vift under natten. Han kom hem med svansen mellan benen och lite ont i ena frambenet. Det har tidigare funnits små tecken på att nu är det någon som muckar bland byns katter.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/29/