Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

3 September 2017

Godmorgon Korsgatan och de Engelska Husen! Klockan är 08.30. Godmorgon Korsgatan och de Engelska Husen! Klockan är 08.30.
Det blir inget vidare väder i dag. Det blir mulet och det väntas ihållande regn framåt eftermiddagen. Det blir inget vidare väder i dag. Det blir mulet och det väntas ihållande regn framåt eftermiddagen.
Vi börjar dagen att gå och lyssna till Dotterns gospelkör. Vi börjar dagen att gå och lyssna till Dotterns gospelkör.
Sedan är vi bjudna på lunch hemma hos Morsan. Vi fick en supergod vegetarisk lasagne. Sedan är vi bjudna på lunch hemma hos Morsan. Vi fick en supergod vegetarisk lasagne.
Ja, och vi fick också träffa Pojken, så klart. Dessutom är hans Mormor på besök i helgen. Ja, och vi fick också träffa Pojken, så klart. Dessutom är hans Mormor på besök i helgen.
Efter lunchen blir det kaffe och godaste bullen fylld med äppelmos och vaniljkräm. Pojken får skära upp den. Efter lunchen blir det kaffe och godaste bullen fylld med äppelmos och vaniljkräm. Pojken får skära upp den.
Men får lite assistans av Maken som i dag har förvandlats till Kompisen. Men får lite assistans av Maken som i dag har förvandlats till Kompisen.
Det är trevligt att träffad runt köksbordet. Det är trevligt att träffad runt köksbordet.
Sedan vill Pojken leka med Kompisen. Vi får komma och titta på en föreställning där de sjunger en variant på "Bä, bä vita lamm" som innehåller textrader med mycke bajs och fis i. Den kunde in Sedan vill Pojken leka med Kompisen. Vi får komma och titta på en föreställning där de sjunger en variant på "Bä, bä vita lamm" som innehåller textrader med mycke bajs och fis i. Den kunde in
Sedan är det dags att säga adjö till alla. När vi kommer ut på gatan spöregnar det. Vi hämtar upp den gamla Arbetskamraten hemma hos hennes Dotter och Barnbarn. Så ger vi oss ut på vägarna i Sedan är det dags att säga adjö till alla. När vi kommer ut på gatan spöregnar det. Vi hämtar upp den gamla Arbetskamraten hemma hos hennes Dotter och Barnbarn. Så ger vi oss ut på vägarna i
När vi når Oskarshamn är det uppehåll i regnandet, så det går att sätta lite blommor på Mormors grav på kyrkogården som vanligt. När vi når Oskarshamn är det uppehåll i regnandet, så det går att sätta lite blommor på Mormors grav på kyrkogården som vanligt.
Det är verkligen en dyster kväll. Det fina trädet på kyrkogården lyser inte ens upp, fast det har blrjar skifta i rödare färg. Det är verkligen en dyster kväll. Det fina trädet på kyrkogården lyser inte ens upp, fast det har blrjar skifta i rödare färg.
Vi åker ner till båten. Det blir snabbfärja i kväll. Vi åker ner till båten. Det blir snabbfärja i kväll.
Det regnar igen. Det regnar igen.
Så får vi köra ombord. Det visar sig bli en gungig överfart. Att åka snabbfärja i den första lilla höststormen kan bli en äventyrlig överfart. Det blir det i kväll. Det blåser rätt duktig Så får vi köra ombord. Det visar sig bli en gungig överfart. Att åka snabbfärja i den första lilla höststormen kan bli en äventyrlig överfart. Det blir det i kväll. Det blåser rätt duktig

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/3/