Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

30 September 2017

Godmorgon. Det blev en sovmorgon i dag, även om det inte blev den längsta sovmorgonen. Godmorgon. Det blev en sovmorgon i dag, även om det inte blev den längsta sovmorgonen.
Nu är det mulet, men nyss sken solen. Det ska trots allt bli en behaglig dag med solsken och inte så mycket blåst. Nu är det mulet, men nyss sken solen. Det ska trots allt bli en behaglig dag med solsken och inte så mycket blåst.
I dag är vi bjudna på lunch hos den Lilla familjen som köpt ett hus på landet. I dag är vi bjudna på lunch hos den Lilla familjen som köpt ett hus på landet.
Vi får vegetariska tacos. Det är jättegott! Tacos äter vi inte särskilt ofta numera. Vi får vegetariska tacos. Det är jättegott! Tacos äter vi inte särskilt ofta numera.
Vi ska vara barnvakter en stund idag. Det är inte lätt att renovera hus och sköta bäbis med två andra små killar i huset. Vi ska vara barnvakter en stund idag. Det är inte lätt att renovera hus och sköta bäbis med två andra små killar i huset.
Vi leket polis och tjuv i hönsgården och sedan går vi till en lekpark. Det är verkligen rätt otippat så här i en liten By på landet. Maken får finfint tillfälle att gymma lite. Vi leket polis och tjuv i hönsgården och sedan går vi till en lekpark. Det är verkligen rätt otippat så här i en liten By på landet. Maken får finfint tillfälle att gymma lite.
Hej och hå. Det här är lika bra som vilket gym som helst. Hej och hå. Det här är lika bra som vilket gym som helst.
Sedan har vi picnic med varm choklad och chokladbollar. Efter tacosen fick vi kaffe och rawfood-kakor som är goda och myyyyket mättande. Jag orkar bara med en chokladboll. Sedan har vi picnic med varm choklad och chokladbollar. Efter tacosen fick vi kaffe och rawfood-kakor som är goda och myyyyket mättande. Jag orkar bara med en chokladboll.
Det har varit en fin och behaglig höstdag i dag. Nu går vi tillbaka med gossarna genom deras lilla By. Sedan far vi hem till vår. Det har varit en fin och behaglig höstdag i dag. Nu går vi tillbaka med gossarna genom deras lilla By. Sedan far vi hem till vår.
Vi är fortfarande mätta av rawfoodkakorna. Det är ingen ide att laga middag om man inte är hungrig. Så när det blir kväll hugger vi in på efterrättsosten i stället. Vi är fortfarande mätta av rawfoodkakorna. Det är ingen ide att laga middag om man inte är hungrig. Så när det blir kväll hugger vi in på efterrättsosten i stället.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/30/