Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

6 September 2017

Klockan är 05.56. Nu är det nästan mörkt när jag slår upp ögonen när väckarklockan ringer. Det är ännu inte riktigt ljust än. Vi går mot mörkare tider. Klockan är 05.56. Nu är det nästan mörkt när jag slår upp ögonen när väckarklockan ringer. Det är ännu inte riktigt ljust än. Vi går mot mörkare tider.
Temperaturen sjunker. Det är inte alls som den fantastiska september vi hade i fjol. Den var helt underbar och nu är jag bortskämd med att det är som att bo vid Medelhavet. Temperaturen sjunker. Det är inte alls som den fantastiska september vi hade i fjol. Den var helt underbar och nu är jag bortskämd med att det är som att bo vid Medelhavet.
I går skördade jag gurkor och tomater. Skörden är lite mindre än sist. I går skördade jag gurkor och tomater. Skörden är lite mindre än sist.
Nu sjunger det på sista versen i växthuset. Vi har nästan ätit upp allt. Det är bara lite paprikor kvar som väntar på att mogna. Nu sjunger det på sista versen i växthuset. Vi har nästan ätit upp allt. Det är bara lite paprikor kvar som väntar på att mogna.
En som inte sjunger på sista versen är Agapanthusen som bara blommar och blommar sim den gör året om. En som inte sjunger på sista versen är Agapanthusen som bara blommar och blommar sim den gör året om.
Det blev en vacker seneftermiddag i dag i allafall. När vi kommit hem från jobbet kan vi vara ute en liten stund i trädgården innan det blir mörkt. Det blev en vacker seneftermiddag i dag i allafall. När vi kommit hem från jobbet kan vi vara ute en liten stund i trädgården innan det blir mörkt.
Det väntas mer regn i helgen. Maken lägger över en pressening på den fina veden som torkat bra i sommar. Det räcket med förra helgens rekordregn på ön Det väntas mer regn i helgen. Maken lägger över en pressening på den fina veden som torkat bra i sommar. Det räcket med förra helgens rekordregn på ön
Nu blommar Montbretian. I år blir det massor av blommor. Den har trivts mycket bra i torkan under sommaren. Nu blommar Montbretian. I år blir det massor av blommor. Den har trivts mycket bra i torkan under sommaren.
Nu blommar Montbretian. Nu blommar Montbretian.
Och de klär verkligen Rudbeckiorna. Och de klär verkligen Rudbeckiorna.
Jag är vansinnigt svag för Rudbeckior. Jag är vansinnigt svag för Rudbeckior.
Jag är vansinnigt svag för Rudbeckior. Och absolut allra bäst är dom så här års, när färgerna går över i karamell. Jag är vansinnigt svag för Rudbeckior. Och absolut allra bäst är dom så här års, när färgerna går över i karamell.
Veckans bukett. Veckans bukett.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/6/