Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

7 September 2017

Klockan är 05.56. Nu är det gryning så här dags. Det är mörkare på morgonen nu. Klockan är 05.56. Nu är det gryning så här dags. Det är mörkare på morgonen nu.
Det ska bli en skaplig dag i dag. Temperaturen i havet sjunker. Nu är vi nere på +16. Det ska bli en skaplig dag i dag. Temperaturen i havet sjunker. Nu är vi nere på +16.
Det här inte klokt! Svenska kraftnät sa nej till en tredje kabel till fastlandet för en tid sedan. Det innebär att GEAB inte har kapacitet att ta emot mer el från microproducenter och nya vindkra Det här inte klokt! Svenska kraftnät sa nej till en tredje kabel till fastlandet för en tid sedan. Det innebär att GEAB inte har kapacitet att ta emot mer el från microproducenter och nya vindkra
Jag går på promenad på lunchen. Bara så där helt otippat växer det ett litet valnötsträ intill stigen. Jag går på promenad på lunchen. Bara så där helt otippat växer det ett litet valnötsträ intill stigen.
Jag går över en liten hällmarkshed i Visbys utkanter. Jag går över en liten hällmarkshed i Visbys utkanter.
Vi åker förbi Stora Tollby på hemvägen från jobbet. Nu är majsen som bäst. Vi åker förbi Stora Tollby på hemvägen från jobbet. Nu är majsen som bäst.
Men rabarber!? Ja, här på Bästkusten är det ständig försommar. Men rabarber!? Ja, här på Bästkusten är det ständig försommar.
Jag har fått ont i skallen och nu vill jag åka hem. Jag har fått ont i skallen och nu vill jag åka hem.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/7/