Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
12
26
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
25
 
 
 
 
 
 

9 September 2017

Klockan är 09.54. I natt har det regnat och det är ju bra. Det är lördag också. Det är också bra. Klockan är 09.54. I natt har det regnat och det är ju bra. Det är lördag också. Det är också bra.
Nattens nederbörd har gett oss 6 mm och två drunknade humlor. Nattens nederbörd har gett oss 6 mm och två drunknade humlor.
Idag kommer det att antingen bli regn hela dagen och mycket regn dessutom, eller ingenting alls. Prognoserna varierar vid varje uppdatering på väderapparna. Idag kommer det att antingen bli regn hela dagen och mycket regn dessutom, eller ingenting alls. Prognoserna varierar vid varje uppdatering på väderapparna.
Torsten är utekatten. Han är nästan aldrig inomhus på sommaren. Inte förrän nu vill han ligga i sin fåtölj en stund på morgonen när han kommer in efter natten. Han har börjat vara inne på Torsten är utekatten. Han är nästan aldrig inomhus på sommaren. Inte förrän nu vill han ligga i sin fåtölj en stund på morgonen när han kommer in efter natten. Han har börjat vara inne på
Torsten kräver klappar. Torsten kräver klappar.
Nu är det dags att städa bland sommarblommorna på verandan. Och sopa och snygga upp lite, slänga det överblommade och så. Nu är det dags att städa bland sommarblommorna på verandan. Och sopa och snygga upp lite, slänga det överblommade och så.
Och varför kan inte den BFD med de vackraste blå blommorna blomma förrän nu. Detta trots förkultivering. Och varför kan inte den BFD med de vackraste blå blommorna blomma förrän nu. Detta trots förkultivering.
Vi har inte fått några äpplen på familjeträdet i år. Ingen blom heller. Den frös nog bort när det var -8 i maj. Men Maken har fått äpplen av sin snälla Moster. Och så blev det lite äpplen Vi har inte fått några äpplen på familjeträdet i år. Ingen blom heller. Den frös nog bort när det var -8 i maj. Men Maken har fått äpplen av sin snälla Moster. Och så blev det lite äpplen
Det blir så klart en sockerbulle till eftermiddagskaffet. Det blir så klart en sockerbulle till eftermiddagskaffet.
Det tar sig på verandan med nya höstväxter i kruka. Det tar sig på verandan med nya höstväxter i kruka.
Jag återbrukar också en del av växterna som fortfarande ser fina ut. Daggsalvian t.ex. Den var fin och gjorde sig bra och var dessutom lättodlad. Men jag är lite besviken, för jag hade tänkt mi Jag återbrukar också en del av växterna som fortfarande ser fina ut. Daggsalvian t.ex. Den var fin och gjorde sig bra och var dessutom lättodlad. Men jag är lite besviken, för jag hade tänkt mi
Nu är det klart. Lite mindre växter och några nya. Cyklamen kan man inte ha för mycket av så här års. Det är den bästa höstblomman ute i kruka. Nu är det klart. Lite mindre växter och några nya. Cyklamen kan man inte ha för mycket av så här års. Det är den bästa höstblomman ute i kruka.
I kväll blir det grekiska bönor långbakade i ugnen, lammkotletter och broccoli med olja och citron. Maken har gjort sallads-mandelan med oliver, gurka och rödlök. I kväll blir det grekiska bönor långbakade i ugnen, lammkotletter och broccoli med olja och citron. Maken har gjort sallads-mandelan med oliver, gurka och rödlök.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2017/9/9/