Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

January 2018

. .
Sedan åker gästerna hemåt och Maken och jag tar hand om disken. Det har också blivit en liten tradition att stå och diska på natten. Sedan åker gästerna hemåt och Maken och jag tar hand om disken. Det har också blivit en liten tradition att stå och diska på natten.
Jag torkar och Maken diskar. Det är faktiskt en trevlig stund efter festen. Sedan håller vi oss uppe alldeles för länge innan vi går och lägger oss på småtimmarna. Jag torkar och Maken diskar. Det är faktiskt en trevlig stund efter festen. Sedan håller vi oss uppe alldeles för länge innan vi går och lägger oss på småtimmarna.
Och det blir sannerligen en lång sovmorgon. Vi vaknar inte förrän runt 10.30 och frukosten blir lunch i stället. Och det blir sannerligen en lång sovmorgon. Vi vaknar inte förrän runt 10.30 och frukosten blir lunch i stället.
Och det regnar som vanligt. I går berättade Släktforskaren som har tillgång till väderdata att från september till december har det regnat 450 mm. Man undrar om ön har flutit i väg till Hallan Och det regnar som vanligt. I går berättade Släktforskaren som har tillgång till väderdata att från september till december har det regnat 450 mm. Man undrar om ön har flutit i väg till Hallan
Både människor och djur sover i dag. Både människor och djur sover i dag.
Det går faktiskt att vinna på dom. Det går faktiskt att vinna på dom.
I dag blir det råstuvad potatis med kallrökt lax och brysselkål. I dag blir det råstuvad potatis med kallrökt lax och brysselkål.
Då är det slut på ledigheten igen. Ingen rast och ingen ro, som min gamla religionskunskapslärare sa, bara gno och bara gno. Jag går upp svintidigt.. Klockan är bara 05.25. Det kan inte bli vär Då är det slut på ledigheten igen. Ingen rast och ingen ro, som min gamla religionskunskapslärare sa, bara gno och bara gno. Jag går upp svintidigt.. Klockan är bara 05.25. Det kan inte bli vär
Fast dagen verkar bli rätt bra till att börja med. Luckor i molntäcket och inget regn på ett par timmar. Fast dagen verkar bli rätt bra till att börja med. Luckor i molntäcket och inget regn på ett par timmar.
Ja, apropå vädret kan man läsa i dagens tidning att jag inte bara gnölar och gnäller om det konstiga odlingsåret. Vädret har verkligen varit konstigt.Sommartemperaturen under juni, juli och aug Ja, apropå vädret kan man läsa i dagens tidning att jag inte bara gnölar och gnäller om det konstiga odlingsåret. Vädret har verkligen varit konstigt.Sommartemperaturen under juni, juli och aug
Men, solen har i allfall lyst på ön. Hoburg vann solligan i Sverige som vanligt. Men, solen har i allfall lyst på ön. Hoburg vann solligan i Sverige som vanligt.
Jag älskar min julgran! Nu börjar separationsprocessen. Jag älskar min julgran! Nu börjar separationsprocessen.
Klockan är 05.43. Det är inte så snortidigt som i går. Men nästan. Klockan är 05.43. Det är inte så snortidigt som i går. Men nästan.
I dag åker jag med grabbarna till stan och jobbet. Katterna ska till veterinären och vaccineras. Maken som är ledig kör fram och tillbaka till Byn med två ylande katter. I dag åker jag med grabbarna till stan och jobbet. Katterna ska till veterinären och vaccineras. Maken som är ledig kör fram och tillbaka till Byn med två ylande katter.
När jag kommer hem igen från jobbet på kvällen har Maken lagat en synnerligen god borsjtj med lammkött och korv När jag kommer hem igen från jobbet på kvällen har Maken lagat en synnerligen god borsjtj med lammkött och korv
I dag har jag faktiskt sovmorgon. Klockan är 06.18. Det regnar så klart. I dag har jag faktiskt sovmorgon. Klockan är 06.18. Det regnar så klart.
Det ska bli dagsregn i dag. Det ska bli dagsregn i dag.
Jag läser ett återblickande reportage i tidningen om branden på Ihrebadens restaurang i somras. Det är för jäkla sorgligt. Jag läser ett återblickande reportage i tidningen om branden på Ihrebadens restaurang i somras. Det är för jäkla sorgligt.
Det här var Gotlands bästa ställe på sommaren. Det var opretantiöst, hade alltid god mat, alltid bra musik och alltid vackra solnedgångar i havet. Det här var Gotlands bästa ställe på sommaren. Det var opretantiöst, hade alltid god mat, alltid bra musik och alltid vackra solnedgångar i havet.
I dag jobbar jag i Slite. I dag jobbar jag i Slite.
Vi har inte haft öppet sedan jag var här sist före jul, men i köket ligger en ordentlig chokladask med en julhälsning från grannen. Cementa, alltså. Vi har inte haft öppet sedan jag var här sist före jul, men i köket ligger en ordentlig chokladask med en julhälsning från grannen. Cementa, alltså.
Det är Trettondag jul. Klockan är 10.05. Det är samma vanligt gråa, regniga och trista väder som det varit den sista tiden. Ännu en dag utan dagsljus. Det är Trettondag jul. Klockan är 10.05. Det är samma vanligt gråa, regniga och trista väder som det varit den sista tiden. Ännu en dag utan dagsljus.
Och i dag väntas dessutom nederbörden att komma i form av snöblandat regn Och i dag väntas dessutom nederbörden att komma i form av snöblandat regn
Julen går mot sitt slut. Jag äter den sista skinkmackan till frukost. Julen går mot sitt slut. Jag äter den sista skinkmackan till frukost.

Loading more images...