Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

1 January

. .
Sedan åker gästerna hemåt och Maken och jag tar hand om disken. Det har också blivit en liten tradition att stå och diska på natten. Sedan åker gästerna hemåt och Maken och jag tar hand om disken. Det har också blivit en liten tradition att stå och diska på natten.
Jag torkar och Maken diskar. Det är faktiskt en trevlig stund efter festen. Sedan håller vi oss uppe alldeles för länge innan vi går och lägger oss på småtimmarna. Jag torkar och Maken diskar. Det är faktiskt en trevlig stund efter festen. Sedan håller vi oss uppe alldeles för länge innan vi går och lägger oss på småtimmarna.
Och det blir sannerligen en lång sovmorgon. Vi vaknar inte förrän runt 10.30 och frukosten blir lunch i stället. Och det blir sannerligen en lång sovmorgon. Vi vaknar inte förrän runt 10.30 och frukosten blir lunch i stället.
Och det regnar som vanligt. I går berättade Släktforskaren som har tillgång till väderdata att från september till december har det regnat 450 mm. Man undrar om ön har flutit i väg till Hallan Och det regnar som vanligt. I går berättade Släktforskaren som har tillgång till väderdata att från september till december har det regnat 450 mm. Man undrar om ön har flutit i väg till Hallan
Både människor och djur sover i dag. Både människor och djur sover i dag.
Det går faktiskt att vinna på dom. Det går faktiskt att vinna på dom.
I dag blir det råstuvad potatis med kallrökt lax och brysselkål. I dag blir det råstuvad potatis med kallrökt lax och brysselkål.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/1/