Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

12 January

Ingen morgonbild? Nej ,det glömde jag i dag. Ingen morgonbild? Nej ,det glömde jag i dag.
Men det hade ju lika gärna kunnat vara den här bilden i dag. Det så likadant ut som här den 2 januari. Men det hade ju lika gärna kunnat vara den här bilden i dag. Det så likadant ut som här den 2 januari.
Åter till de vanliga vanorna. Solbergabadet igen. Sedan jobba hela dagen. Maken handlar. En sväng förbi Stora Tollby för att köpa grönsaker. Sedan hem. Äntligen! Åter till de vanliga vanorna. Solbergabadet igen. Sedan jobba hela dagen. Maken handlar. En sväng förbi Stora Tollby för att köpa grönsaker. Sedan hem. Äntligen!
Och det blir "På Spåret". Och det blir "På Spåret".
I en av frysarna har det skramlat runt en förpackning med trekantiga degplattor av deg som man gör börek av. De har irriterat och varit i vägen sedan i somras. Nu svänger jag i hop lite påhittad I en av frysarna har det skramlat runt en förpackning med trekantiga degplattor av deg som man gör börek av. De har irriterat och varit i vägen sedan i somras. Nu svänger jag i hop lite påhittad
I kväll var vi superbra! Vi vann över det vinnande laget! I kväll var vi superbra! Vi vann över det vinnande laget!
Ikväll blir det smörgåsbord. Ikväll blir det smörgåsbord.
Nu rinner tiden ut för granen. I morgon är det Tjugondag Knut. Nu rinner tiden ut för granen. I morgon är det Tjugondag Knut.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/12/