Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

13 January

Godmorgon! Det är Tjugondag Knut idag. Vädret är grått, men det är ju lördag. I dag hade vi en rinktigt lååång sovmorgon med frukost på sängen. Godmorgon! Det är Tjugondag Knut idag. Vädret är grått, men det är ju lördag. I dag hade vi en rinktigt lååång sovmorgon med frukost på sängen.
Det väntas inga stora vädersensationer idag, varken regn, sol eller blåst. Det blir bara grått, grått, grått. Det väntas inga stora vädersensationer idag, varken regn, sol eller blåst. Det blir bara grått, grått, grått.
Kakan sover. Kakan sover.
Gösta sover. Gösta sover.
Torsten sover nästan. Han måste hålla ett vakande öga på vad som händer. Han är säkerhetspolis här. Torsten sover nästan. Han måste hålla ett vakande öga på vad som händer. Han är säkerhetspolis här.
Nu är avskedets stund inne. Nu ska granen ut. Nu är avskedets stund inne. Nu ska granen ut.
Jag tittar lite extra på de fina julgransprydnaderna Maken en gång köpte. De är gjorda av halmstrån, filtbitar, fint silverband och torkade rönnbär. Jag tittar lite extra på de fina julgransprydnaderna Maken en gång köpte. De är gjorda av halmstrån, filtbitar, fint silverband och torkade rönnbär.
Årets nya julgransbelysning var verkligen en hit. Tänk att vi kan åka till månen nu förtiden, men inte har kunnat uppfinna en julgransbelysning som inte ger en ett sammanbrott när man ska sätta Årets nya julgransbelysning var verkligen en hit. Tänk att vi kan åka till månen nu förtiden, men inte har kunnat uppfinna en julgransbelysning som inte ger en ett sammanbrott när man ska sätta
Och sedan lägga ner allt hur enkelt som helst i en liten ask. Rekomenderas! Och sedan lägga ner allt hur enkelt som helst i en liten ask. Rekomenderas!
"Nu är glada julen slut, slut, slut. Julegranen kastas ut, ut, ut." "Nu är glada julen slut, slut, slut. Julegranen kastas ut, ut, ut."
Nu är det brytingstider. Julboken ska ut och Trädgårdsboken in. Nu är det brytingstider. Julboken ska ut och Trädgårdsboken in.
Jag äger ingen ugnstermometer. Sedan sent 70-tal har jag använt mig av Konsumentverkets lilla skrift "Mått för mat". Jag äger ingen ugnstermometer. Sedan sent 70-tal har jag använt mig av Konsumentverkets lilla skrift "Mått för mat".
I den lilla skriften finns en rad tabeller för tillagningstider vid olika tillagningsmetoder och ugnstemperaturer, inköpsmängder, serveringsportioner, viktreduktion för kött med ben vid tillagnin I den lilla skriften finns en rad tabeller för tillagningstider vid olika tillagningsmetoder och ugnstemperaturer, inköpsmängder, serveringsportioner, viktreduktion för kött med ben vid tillagnin
Apropå rådjurssadel. Det blir det i kväll till middag. I somras fick vi en flaska svindyrt Amaronevin av gästande släktingar. Det är inte vilket vin som helst så då måste valet av mat bli dä Apropå rådjurssadel. Det blir det i kväll till middag. I somras fick vi en flaska svindyrt Amaronevin av gästande släktingar. Det är inte vilket vin som helst så då måste valet av mat bli dä
Det blev himmelskt gott altihopa! Vi helstekte en rådjursadel med rotfrukter; morot, palssternacka, rotseller och charlottenlök samt en hel vitlök. Till detta en potatisgratäng kryddad med timjan. Det blev himmelskt gott altihopa! Vi helstekte en rådjursadel med rotfrukter; morot, palssternacka, rotseller och charlottenlök samt en hel vitlök. Till detta en potatisgratäng kryddad med timjan.
Till efterrätt blev det en rejäl bit Stilton: Blåmögelostarnas ost. Det är så här års det är Stiltonsäsong. Till efterrätt blev det en rejäl bit Stilton: Blåmögelostarnas ost. Det är så här års det är Stiltonsäsong.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/13/