Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

14 January

Klockan är 09.25. Ännu en ledig dag. Det är ju söndag. Och det är ju grått. Klockan är 09.25. Ännu en ledig dag. Det är ju söndag. Och det är ju grått.
Det väntas gråkallt i dag. Det väntas gråkallt i dag.
Den här dagen är vikt åt att göra ansökan om pension till Pensionsmyndigheten. Det känns lite läskigt, men ändå väldigt skönt. Det kändes ju rätt läskigt att säga upp sig också, men nu Den här dagen är vikt åt att göra ansökan om pension till Pensionsmyndigheten. Det känns lite läskigt, men ändå väldigt skönt. Det kändes ju rätt läskigt att säga upp sig också, men nu
Och så var det klart. Och så var det klart.
Jag älskar mina amaryllisar. Jag älskar mina amaryllisar.
Jag älskar mina amaryllisar. Och nu när jag inte behöver tänka på allt, kanske jag inte glömmer bort att sköta mina utblommade lökar efter alla konstens regler så att dom blommar om. Och som Jag älskar mina amaryllisar. Och nu när jag inte behöver tänka på allt, kanske jag inte glömmer bort att sköta mina utblommade lökar efter alla konstens regler så att dom blommar om. Och som
Kvällens middag blir en mycket enkel anrättning med gråsej, spenat, vitlök, citron och grädde. Inte alls dumt. Kvällens middag blir en mycket enkel anrättning med gråsej, spenat, vitlök, citron och grädde. Inte alls dumt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/14/