Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

18 January

Jag somnade om efter mogronteet och gick upp runt 8.00. Sömnkuren hjälpte. Idag känns det bättre om dock något ledbruten. Snön ligger kvar, men det töar. Jag somnade om efter mogronteet och gick upp runt 8.00. Sömnkuren hjälpte. Idag känns det bättre om dock något ledbruten. Snön ligger kvar, men det töar.
En solglimt är nog för mycket begärt, men det är nollgradigt ute. En solglimt är nog för mycket begärt, men det är nollgradigt ute.
Nu tar jag fram resväskan jag köpte i måndags. Det var den med den fulaste färgen som fanns i Visby. Som pärlemorrosa nagellag från 60-talet. Allt för att det ska vara lätt att känna igen vä Nu tar jag fram resväskan jag köpte i måndags. Det var den med den fulaste färgen som fanns i Visby. Som pärlemorrosa nagellag från 60-talet. Allt för att det ska vara lätt att känna igen vä
I dag får jag hemleverans av kattmaten från Zooplus. - Man måste vara hemma för att man ska få paketet levererat vid dörren, säger/skriker vår lantbrevbärare, och talar om att hen ringde på I dag får jag hemleverans av kattmaten från Zooplus. - Man måste vara hemma för att man ska få paketet levererat vid dörren, säger/skriker vår lantbrevbärare, och talar om att hen ringde på
Nu går den sista julmaten. I kväll äter vi upp en slatt fryst rödkål och en portion julköttbullar. Nu går den sista julmaten. I kväll äter vi upp en slatt fryst rödkål och en portion julköttbullar.
Nja, det gick väl sådär på Antikrundan i kväll. Vi fick bara in en 100 poängare. Vi var mitt i prick på den fina lilla tavlan av Olle Olsson Hagalund. Nja, det gick väl sådär på Antikrundan i kväll. Vi fick bara in en 100 poängare. Vi var mitt i prick på den fina lilla tavlan av Olle Olsson Hagalund.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/18/