Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

19 January

Svintidigt, var ordet. Klockan är 05.08 och jag har redan varit uppe en bra stund. Det snöar. Svintidigt, var ordet. Klockan är 05.08 och jag har redan varit uppe en bra stund. Det snöar.
Snöbyar, sägs det. Och 0-gradigt. Snöbyar, sägs det. Och 0-gradigt.
Snöbyar? Nej, det vräker ner! Hur ska det här gå!? Plogbilen har inte varit ute än ovh jag ska med båten. Snöbyar? Nej, det vräker ner! Hur ska det här gå!? Plogbilen har inte varit ute än ovh jag ska med båten.
I Othem var plogbilen och i Tingstäde har det slutat snöa. I Othem var plogbilen och i Tingstäde har det slutat snöa.
Det blir båtfrukost idag. Det blir båtfrukost idag.
Över på andra sidan skiner solen. Nu mot Stockholm. Över på andra sidan skiner solen. Nu mot Stockholm.
På Cityterminalen har jag bestämt träff med Dottern. Jag står bredvid en papperskorg och förvånas över att det är påfallande många människor som rotar efter burkar i papperskorgen. Inte bar På Cityterminalen har jag bestämt träff med Dottern. Jag står bredvid en papperskorg och förvånas över att det är påfallande många människor som rotar efter burkar i papperskorgen. Inte bar
Dottern och jag går till hålet i väggen på Drottninggatan, som jag hittade i maj när jag var här sist, för att käka lunch. Bästa indiska käket ever. Dottern och jag går till hålet i väggen på Drottninggatan, som jag hittade i maj när jag var här sist, för att käka lunch. Bästa indiska käket ever.
Det blir en dagens dal. En portion nog för att mätta en indisk skogshuggare. Det blir en dagens dal. En portion nog för att mätta en indisk skogshuggare.
Sedan beger vi oss ut på stan för att titta i affärer. Jag gör lite research inför inköp av ny ryggsäck och vi kollar på Designtorget. Sedan beger vi oss ut på stan för att titta i affärer. Jag gör lite research inför inköp av ny ryggsäck och vi kollar på Designtorget.
Sedan landar vi hos Gudrun. Där är det fortfarande rea. Men även lite nya vårkläder. Sedan landar vi hos Gudrun. Där är det fortfarande rea. Men även lite nya vårkläder.
Dottern sätter sig i mans-soffan och väntar på mig efter en stund. Dottern sätter sig i mans-soffan och väntar på mig efter en stund.
Nu är det hög tid för eftermiddagskaffe. Det var länge sedan vi fick plats på Vete-Katten. Nu är det hög tid för eftermiddagskaffe. Det var länge sedan vi fick plats på Vete-Katten.
Dottern fuskar med en mini-semla. Jag tar en toscabulle. Inga dansbanor i dag. Jag befarar att dom tagit ut min favoritkaka ur sortimentet. Dottern fuskar med en mini-semla. Jag tar en toscabulle. Inga dansbanor i dag. Jag befarar att dom tagit ut min favoritkaka ur sortimentet.
Vi snurrar runt lite i city en stund till innan vi går till Hötorgshallen och köper vin och lite mat. Nu blir det picnic på hotellrummet. Vi snurrar runt lite i city en stund till innan vi går till Hötorgshallen och köper vin och lite mat. Nu blir det picnic på hotellrummet.
Det blir turkiskt meze från Bosporus som smakar som man vore i Istanbul. Det blir turkiskt meze från Bosporus som smakar som man vore i Istanbul.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/19/