Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

2 January

Då är det slut på ledigheten igen. Ingen rast och ingen ro, som min gamla religionskunskapslärare sa, bara gno och bara gno. Jag går upp svintidigt.. Klockan är bara 05.25. Det kan inte bli vär Då är det slut på ledigheten igen. Ingen rast och ingen ro, som min gamla religionskunskapslärare sa, bara gno och bara gno. Jag går upp svintidigt.. Klockan är bara 05.25. Det kan inte bli vär
Fast dagen verkar bli rätt bra till att börja med. Luckor i molntäcket och inget regn på ett par timmar. Fast dagen verkar bli rätt bra till att börja med. Luckor i molntäcket och inget regn på ett par timmar.
Ja, apropå vädret kan man läsa i dagens tidning att jag inte bara gnölar och gnäller om det konstiga odlingsåret. Vädret har verkligen varit konstigt.Sommartemperaturen under juni, juli och aug Ja, apropå vädret kan man läsa i dagens tidning att jag inte bara gnölar och gnäller om det konstiga odlingsåret. Vädret har verkligen varit konstigt.Sommartemperaturen under juni, juli och aug
Men, solen har i allfall lyst på ön. Hoburg vann solligan i Sverige som vanligt. Men, solen har i allfall lyst på ön. Hoburg vann solligan i Sverige som vanligt.
Jag älskar min julgran! Nu börjar separationsprocessen. Jag älskar min julgran! Nu börjar separationsprocessen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/2/