Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

20 January

Godmorgon Stockholm. Det är svinkallt i dag. Det lär ska ha varit uppåt -10 i natt. Godmorgon Stockholm. Det är svinkallt i dag. Det lär ska ha varit uppåt -10 i natt.
Det blir hotellfrukost i dag. Det blir hotellfrukost i dag.
Och så är Dottern och jag på väg mot Konserthuset för ännu en dag i år igen med gospel från tidigt till sent. Och så är Dottern och jag på väg mot Konserthuset för ännu en dag i år igen med gospel från tidigt till sent.
Vi är på plats. Nu börjar det strax. Vi är på plats. Nu börjar det strax.
Det blir repetitioner och instudering av uttryck hela förmiddagen. Nu repeteras "My world needs you", en Keith Franklin låt jag gillar mycket, med solister. Det är så fint med en liten barnröst s Det blir repetitioner och instudering av uttryck hela förmiddagen. Nu repeteras "My world needs you", en Keith Franklin låt jag gillar mycket, med solister. Det är så fint med en liten barnröst s
Efter ett par timmar blir det dags för paus. Dottern och jag satsar på kaffe. Det är en nödvändighet den här dagen. Mycket kaffe. Efter ett par timmar blir det dags för paus. Dottern och jag satsar på kaffe. Det är en nödvändighet den här dagen. Mycket kaffe.
Sedan blir det rep med Gerald T Smith from Chicago. Honom har vi träffat förut några andra gånger här. Han är alltid lika bra och inspirerande som dirigent. Sedan blir det rep med Gerald T Smith from Chicago. Honom har vi träffat förut några andra gånger här. Han är alltid lika bra och inspirerande som dirigent.
Nu blir det en lång och välbehövlig lunchpaus. Vi får komma ut i ljuset en stund. Det är en strålande dag i dag. Nu blir det en lång och välbehövlig lunchpaus. Vi får komma ut i ljuset en stund. Det är en strålande dag i dag.
Det blir sushi till lunch. En perfekt måltid att ha i magen när man ska sjunga länge. Det blir sushi till lunch. En perfekt måltid att ha i magen när man ska sjunga länge.
Och så lite kaffe. Tja, kanske inte med betoning på liten utan mer betoning på kaffe. Waynes Coffee har nog de största Americano som jag fått. Och så lite kaffe. Tja, kanske inte med betoning på liten utan mer betoning på kaffe. Waynes Coffee har nog de största Americano som jag fått.
Lunchpausen är slut. Nu blir det genrep. Lunchpausen är slut. Nu blir det genrep.
Nu blir det genrep. Nu blir det genrep.
Nu blir det genrep. Nu blir det genrep.
Det är många superbra artister med i år. Dessutom har Svenska Gospelverkstaden 30-års jubileum. Dottern och jag har varit med 10-12 av de 30 åren. I år är den stora överraskningen Eric Bibb, m Det är många superbra artister med i år. Dessutom har Svenska Gospelverkstaden 30-års jubileum. Dottern och jag har varit med 10-12 av de 30 åren. I år är den stora överraskningen Eric Bibb, m
Sedan blir det en kort paus före konserten. Man riggar om eller pimpar sig lite med nyinköpta glittrande helt knasiga örhängen. Själv har jag en mycket glittrande paljettschal med svarta paljette Sedan blir det en kort paus före konserten. Man riggar om eller pimpar sig lite med nyinköpta glittrande helt knasiga örhängen. Själv har jag en mycket glittrande paljettschal med svarta paljette
Nu är det plats på scen. Nu är det plats på scen.
Det är runt tusen sångare i kväll. Alla får inte plats på scenen samtidigt, utan måste också stå på balkong och skiftar plats i pausen, så alla kan stå på scen. Jag som sjunger tenor får Det är runt tusen sångare i kväll. Alla får inte plats på scenen samtidigt, utan måste också stå på balkong och skiftar plats i pausen, så alla kan stå på scen. Jag som sjunger tenor får
Så var Sjung Gospel 2018 över. Dottern och jag går som alltid över på andra sidan Kungsgatan till Donken och käkar pommes frites med bearnaise resp currydip. Det är precis vad 2 ½ timme konser Så var Sjung Gospel 2018 över. Dottern och jag går som alltid över på andra sidan Kungsgatan till Donken och käkar pommes frites med bearnaise resp currydip. Det är precis vad 2 ½ timme konser

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/20/