Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

21 January

Godmorgon Stockholm! Solen skiner och vi har en välbehövlig sovmorgon. Godmorgon Stockholm! Solen skiner och vi har en välbehövlig sovmorgon.
Det blir hotellfrukost även idag. Någon snodde sista leverpastejskivan mitt framför näsan på mig. Ingen frukost utan leverpastej. Lax får man alltid vara utan numera på svenska hotell. Det blir hotellfrukost även idag. Någon snodde sista leverpastejskivan mitt framför näsan på mig. Ingen frukost utan leverpastej. Lax får man alltid vara utan numera på svenska hotell.
Så var det påfyllt med leverpastej i frukostbuffén. Så var det påfyllt med leverpastej i frukostbuffén.
Vi packar våra väskor och lämnar dom i hotellets bagagerum och beger oss ut på stan. Det är en kall dag. Duvorna fryser. Vi packar våra väskor och lämnar dom i hotellets bagagerum och beger oss ut på stan. Det är en kall dag. Duvorna fryser.
Runt Sergels Torg bygger dom om. SEB-huset verkar som om det fasadrenoverats, likaså några andra byggnader runt torget. Redan i maj var det en byggarbetsplats här. Vad gör dom egentligen? Galleria Runt Sergels Torg bygger dom om. SEB-huset verkar som om det fasadrenoverats, likaså några andra byggnader runt torget. Redan i maj var det en byggarbetsplats här. Vad gör dom egentligen? Galleria
Och varför river man en ful låda vid Wasagatan och bygger upp en likadan fast ännu fulare? Och varför river man en ful låda vid Wasagatan och bygger upp en likadan fast ännu fulare?
Det är kallt så vi går in och värmer oss en stund på Kulturhuset. Det är kallt så vi går in och värmer oss en stund på Kulturhuset.
Sedan går vi till Cityterminalen och äter en macka innan vi tar Båtbussen. Sedan går vi till Cityterminalen och äter en macka innan vi tar Båtbussen.
Men inte till Gotlandsbåten. Det blir Silja Tallink den här gången. Men inte till Gotlandsbåten. Det blir Silja Tallink den här gången.
Vi installerar oss i våra hytter. I natt ska vi åka till Riga. Vi installerar oss i våra hytter. I natt ska vi åka till Riga.
Och sedan går vi upp till skybaren och dricker kaffe. Det är synnerligen folktomt här. Riga i januari är det kanske inte det vanligaste resmålet. Och sedan går vi upp till skybaren och dricker kaffe. Det är synnerligen folktomt här. Riga i januari är det kanske inte det vanligaste resmålet.
Vi går och äter en middag i finrestaurangen. Jag äter anka och Dottern äter lax. Jag äter anka så fort tillfälle ges. Vi ser alldeles för lite anka på menyerna på svenska restauranger Vi går och äter en middag i finrestaurangen. Jag äter anka och Dottern äter lax. Jag äter anka så fort tillfälle ges. Vi ser alldeles för lite anka på menyerna på svenska restauranger
Dottern tar cremé bruleé till efterrätt Dottern tar cremé bruleé till efterrätt
Själv nöjer jag mig med en kopp te och en liten pralin. Själv nöjer jag mig med en kopp te och en liten pralin.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/21/