Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

24 January

Godmorgon Sverige! Redan inomskärs. Godmorgon Sverige! Redan inomskärs.
Det blir bufféfrukost i dag också. Den här båten verkar ha finska traditioner, så man får karelska piroger med äggsmör till frukost. Och lax och surskorpor, som vi envisas med att kalla Finn C Det blir bufféfrukost i dag också. Den här båten verkar ha finska traditioner, så man får karelska piroger med äggsmör till frukost. Och lax och surskorpor, som vi envisas med att kalla Finn C
Medan vi äter frukost glider en vintrig skärgård förbi. Medan vi äter frukost glider en vintrig skärgård förbi.
När vi går i land ringer Maken och berättar att han just läst i DN att det varit totalkaos på Arlanda och inrikesflyget har blivit grymt försenat eller inställt på förmiddagen. Det har blivit När vi går i land ringer Maken och berättar att han just läst i DN att det varit totalkaos på Arlanda och inrikesflyget har blivit grymt försenat eller inställt på förmiddagen. Det har blivit
Stockholm visar sig inte från sin gulligaste sida i dag. Jugendhusen längs Vasagatan är inte lika fantasifulla som i Riga. Stockholm visar sig inte från sin gulligaste sida i dag. Jugendhusen längs Vasagatan är inte lika fantasifulla som i Riga.
Jag passerar Hötorget och cirkeln är sluten från i lördags. Jag är på väg till Naturkompaniet på Sveavägen för att köpa mig en ny Kånken med lite julklappspengar från Mamma. Jag passerar Hötorget och cirkeln är sluten från i lördags. Jag är på väg till Naturkompaniet på Sveavägen för att köpa mig en ny Kånken med lite julklappspengar från Mamma.
När jag shoppat klart går jag tillbaka till Cityterminalen. På Sergels Torg är det den dagliga verksamheten Unika som har modevisning. När jag shoppat klart går jag tillbaka till Cityterminalen. På Sergels Torg är det den dagliga verksamheten Unika som har modevisning.
Coola modeller. Coola kreationer. Coola modeller. Coola kreationer.
Coola modeller. Coola kreationer. Coola modeller. Coola kreationer.
Coola modeller. Coola kreationer. Coola modeller. Coola kreationer.
Coola modeller. Coola kreationer. Coola modeller. Coola kreationer.
Coola modeller. Coola kreationer. Coola modeller. Coola kreationer.
Jag tar flygbussen till Bromma. I dag har jag handlat en ny Kånken, den gamla är utsliten. Istället för "oxred" som jag haft i typ åtta år byttes ut till en "brick". Jag tar flygbussen till Bromma. I dag har jag handlat en ny Kånken, den gamla är utsliten. Istället för "oxred" som jag haft i typ åtta år byttes ut till en "brick".
Grattis till mig! Jag lyckades sätta på taggen rätt på väskan i självincheckningen och dessutom ställa min tunga väska på bandet. Båda alldeles själv. Nu åker jag hem till Gotland. Grattis till mig! Jag lyckades sätta på taggen rätt på väskan i självincheckningen och dessutom ställa min tunga väska på bandet. Båda alldeles själv. Nu åker jag hem till Gotland.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/24/