Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

26 January

Godmorgon! Det är fredag. Hur fort gick inte den här veckan. I dag är veckans enda arbetsdag. Godmorgon! Det är fredag. Hur fort gick inte den här veckan. I dag är veckans enda arbetsdag.
Men det blir en vanlig, tråkig, grå och rätt kylig januaridag i dag. Men det blir en vanlig, tråkig, grå och rätt kylig januaridag i dag.
Vi får äta lettiskt bröd till frukost. Dom är ena jäklar på bröd i det landet. Vi får äta lettiskt bröd till frukost. Dom är ena jäklar på bröd i det landet.
I kväll blir det lettiskt korv och lite annat smått och gott: bönröra med koriander, fetaost, oliver, grillade grönsaker i olja och lite paprika. I kväll blir det lettiskt korv och lite annat smått och gott: bönröra med koriander, fetaost, oliver, grillade grönsaker i olja och lite paprika.
Det går inte alls strålande längre på "På Spåret". Vi tycker det är svårt den här säsongen. Det går inte alls strålande längre på "På Spåret". Vi tycker det är svårt den här säsongen.
Nu går det framåt. Det är faktiskt inte nermörkt ännu på Fardumevägen när vi är nästan hemma. Nu går det framåt. Det är faktiskt inte nermörkt ännu på Fardumevägen när vi är nästan hemma.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/26/