Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

27 January

Klockan är 10.22. Det är ju lördag. Vi sov inte riktigt så här länge, men nästan. Det är grått och grönt. Klockan är 10.22. Det är ju lördag. Vi sov inte riktigt så här länge, men nästan. Det är grått och grönt.
Det sägs att solen ska titta fram idag, men det vete tusan. Runt + 2 är en standardtemperatur numera. Det sägs att solen ska titta fram idag, men det vete tusan. Runt + 2 är en standardtemperatur numera.
Nu ligger rätt katt i korgen. Nu ligger rätt katt i korgen.
Vi har mycket pumpa och vintersquash. Den håller inte lagringen så bra i år. Kanske beror det på att vi inte skördade den enligt alla konstens regler i Såkalendern eller att hösten var blöt. I Vi har mycket pumpa och vintersquash. Den håller inte lagringen så bra i år. Kanske beror det på att vi inte skördade den enligt alla konstens regler i Såkalendern eller att hösten var blöt. I
Det blev fyra burkar. Det blev fyra burkar.
Men en massa lag över. Kanske beror det på att jag packade burkarna hårt med squashskivor? Så gör jag med gurka, eftersom de brukar krympa i hop lite efter ett tag i lagen. Men en massa lag över. Kanske beror det på att jag packade burkarna hårt med squashskivor? Så gör jag med gurka, eftersom de brukar krympa i hop lite efter ett tag i lagen.
Men Mandelmanns kokbok är bedårande! Men Mandelmanns kokbok är bedårande!
De fina illustrationerna är gjorda av en dotter Mandelmann. De fina illustrationerna är gjorda av en dotter Mandelmann.
Katten i lådan har blivit så tjock om baken att man för en kort stund tror att det är Kakan som sitter där. Katten i lådan har blivit så tjock om baken att man för en kort stund tror att det är Kakan som sitter där.
I dag är det Förintelsens minnesdag. Så här skriver jag på Fejsbook: Låt oss inte förledas att tro att det här aldrig kommer att hända igen. Det har hänt igen och det händer i detta nu. Fo I dag är det Förintelsens minnesdag. Så här skriver jag på Fejsbook: Låt oss inte förledas att tro att det här aldrig kommer att hända igen. Det har hänt igen och det händer i detta nu. Fo
I kväll äter vi rådjursstek med gratinerad pumpa a´la Mandelmanns (hasselnötter, persilja, vitlök och ost) och rödbetscarpaccio. I kväll äter vi rådjursstek med gratinerad pumpa a´la Mandelmanns (hasselnötter, persilja, vitlök och ost) och rödbetscarpaccio.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/27/