Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

31 January

Godmorgon. Lite vitt på marken är inte bra. Klockan är 05.31. Vi ska strax åka mot staden. Godmorgon. Lite vitt på marken är inte bra. Klockan är 05.31. Vi ska strax åka mot staden.
Temperaturen sjunker. Den ligger runt 0-an och det är lugnt och stilla. Det kommer att vara halt på väg in mot stan Temperaturen sjunker. Den ligger runt 0-an och det är lugnt och stilla. Det kommer att vara halt på väg in mot stan
Vi morgonbadar på Solbergabadet i dag. Det har varit dåligt med simningen nu några veckor. Vi morgonbadar på Solbergabadet i dag. Det har varit dåligt med simningen nu några veckor.
Efter jobbet tänkte jag mig några tulpaner, eftersom Maken inte köper några självmant. Men dom är för dyra ännu. En hundring för en bukett i blomsteraffären! Efter jobbet tänkte jag mig några tulpaner, eftersom Maken inte köper några självmant. Men dom är för dyra ännu. En hundring för en bukett i blomsteraffären!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/31/