Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Glömt lösenord?
  • Logga in med
Annons
Bli medlem

januari 2018

m
t
o
t
f
l
s
5
29
 
 
 
 
 

februari 2018

m
t
o
t
f
l
s
 
 
 
8
 
 
 
 
 

4 januari

I dag har jag faktiskt sovmorgon. Klockan är 06.18. Det regnar så klart. I dag har jag faktiskt sovmorgon. Klockan är 06.18. Det regnar så klart.
Det ska bli dagsregn i dag. Det ska bli dagsregn i dag.
Jag läser ett återblickande reportage i tidningen om branden på Ihrebadens restaurang i somras. Det är för jäkla sorgligt. Jag läser ett återblickande reportage i tidningen om branden på Ihrebadens restaurang i somras. Det är för jäkla sorgligt.
Det här var Gotlands bästa ställe på sommaren. Det var opretantiöst, hade alltid god mat, alltid bra musik och alltid vackra solnedgångar i havet. Det här var Gotlands bästa ställe på sommaren. Det var opretantiöst, hade alltid god mat, alltid bra musik och alltid vackra solnedgångar i havet.
I dag jobbar jag i Slite. I dag jobbar jag i Slite.
Vi har inte haft öppet sedan jag var här sist före jul, men i köket ligger en ordentlig chokladask med en julhälsning från grannen. Cementa, alltså. Vi har inte haft öppet sedan jag var här sist före jul, men i köket ligger en ordentlig chokladask med en julhälsning från grannen. Cementa, alltså.

Direktlänk:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/4/