Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

4 January

I dag har jag faktiskt sovmorgon. Klockan är 06.18. Det regnar så klart. I dag har jag faktiskt sovmorgon. Klockan är 06.18. Det regnar så klart.
Det ska bli dagsregn i dag. Det ska bli dagsregn i dag.
Jag läser ett återblickande reportage i tidningen om branden på Ihrebadens restaurang i somras. Det är för jäkla sorgligt. Jag läser ett återblickande reportage i tidningen om branden på Ihrebadens restaurang i somras. Det är för jäkla sorgligt.
Det här var Gotlands bästa ställe på sommaren. Det var opretantiöst, hade alltid god mat, alltid bra musik och alltid vackra solnedgångar i havet. Det här var Gotlands bästa ställe på sommaren. Det var opretantiöst, hade alltid god mat, alltid bra musik och alltid vackra solnedgångar i havet.
I dag jobbar jag i Slite. I dag jobbar jag i Slite.
Vi har inte haft öppet sedan jag var här sist före jul, men i köket ligger en ordentlig chokladask med en julhälsning från grannen. Cementa, alltså. Vi har inte haft öppet sedan jag var här sist före jul, men i köket ligger en ordentlig chokladask med en julhälsning från grannen. Cementa, alltså.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/4/