Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

6 January

Det är Trettondag jul. Klockan är 10.05. Det är samma vanligt gråa, regniga och trista väder som det varit den sista tiden. Ännu en dag utan dagsljus. Det är Trettondag jul. Klockan är 10.05. Det är samma vanligt gråa, regniga och trista väder som det varit den sista tiden. Ännu en dag utan dagsljus.
Och i dag väntas dessutom nederbörden att komma i form av snöblandat regn Och i dag väntas dessutom nederbörden att komma i form av snöblandat regn
Julen går mot sitt slut. Jag äter den sista skinkmackan till frukost. Julen går mot sitt slut. Jag äter den sista skinkmackan till frukost.
I går såg vi på På Spåret. Vi toppade före det vinnande laget. Men det var Köping som gjorde det. Där kunde jag alla svaren utom en av melodierna i musikfrågan. Melodin i mitt i den låten va I går såg vi på På Spåret. Vi toppade före det vinnande laget. Men det var Köping som gjorde det. Där kunde jag alla svaren utom en av melodierna i musikfrågan. Melodin i mitt i den låten va
Mina amaryllisar blommar för fullt. Den här svart-röda är rent ekivok. Mina amaryllisar blommar för fullt. Den här svart-röda är rent ekivok.
Maken fick den här lilla ljusröda raringen med många små enkla blommor. Maken fick den här lilla ljusröda raringen med många små enkla blommor.
Den är gullig. Nu ska jag verkligen gå in för att spara på mina amaryllisar och göra precis rätt så de går att återanvända. Den är gullig. Nu ska jag verkligen gå in för att spara på mina amaryllisar och göra precis rätt så de går att återanvända.
Nu börjar den plågsamma processen mot att göra slut med julen. Nu börjar den plågsamma processen mot att göra slut med julen.
Nu börjar den plågsamma processen mot att göra slut med julen. Nu börjar den plågsamma processen mot att göra slut med julen.
Nu börjar den plågsamma processen mot att göra slut med julen. I morgon ska det bort. Nu börjar den plågsamma processen mot att göra slut med julen. I morgon ska det bort.
I dag lagar Maken middag. Han har gjort en fin grönsaksmandala igen. Man kan göra mycket av salladen. I dag lagar Maken middag. Han har gjort en fin grönsaksmandala igen. Man kan göra mycket av salladen.
Vi äter "Afrikansk lammstek" med pumpa. Lammsteken är kryddad bara med vitlök och massor av spiskummin. Det är väldigt gott. Det ska egentligen vara sötpotatis till, men vi har alltid tagit pota Vi äter "Afrikansk lammstek" med pumpa. Lammsteken är kryddad bara med vitlök och massor av spiskummin. Det är väldigt gott. Det ska egentligen vara sötpotatis till, men vi har alltid tagit pota

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/6/