Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
5
29
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

7 January

Det blev sovmorgon i dag också. Det är en strålande morgon. Det blev sovmorgon i dag också. Det är en strålande morgon.
Det ska bli sol hela dagen. Och sol ska det visst bli de närmaste dagarna och inget regn. Det är kallare och ett rejält högtryck. Det ska bli sol hela dagen. Och sol ska det visst bli de närmaste dagarna och inget regn. Det är kallare och ett rejält högtryck.
Den Finska Tomten har fått sig en omgång till sist. Den Finska Tomten har fått sig en omgång till sist.
Maken och jag tar oss en promenad i solskenet. Maken och jag tar oss en promenad i solskenet.
Vi kollar vattenmängden i Brottet. Vi kollar vattenmängden i Brottet.
Det är verkligen väldigt högt vattenstånd här nu. Det är verkligen väldigt högt vattenstånd här nu.
Något av de högsta vi sett under alla år, faktiskt. Något av de högsta vi sett under alla år, faktiskt.
"Nu är glada julen slut, slut, slut". Jag plockar bort alla julsaker. När man kommer till Trettondagen blrjar det kännas tråkigt, unket och dammigt med jul. "Nu är glada julen slut, slut, slut". Jag plockar bort alla julsaker. När man kommer till Trettondagen blrjar det kännas tråkigt, unket och dammigt med jul.
Men julgranen får faktiskt vara kvar tills Tjugondag Knut. Jag behövde inte göra processen kort med den! Någon ska man tacka de 450 mm regn som kommit under hösten Den här julens gran har varken Men julgranen får faktiskt vara kvar tills Tjugondag Knut. Jag behövde inte göra processen kort med den! Någon ska man tacka de 450 mm regn som kommit under hösten Den här julens gran har varken
Vi firar av julen med lutfisk till middag. Vi firar av julen med lutfisk till middag.
I kväll läser jag den gulliga barnbok av den gotländska konstnären Agneta Engström som jag fick i julklapp av Maken. Jag älskar hennes tavlor med naivt uttryck av rävar, skator och gotländska I kväll läser jag den gulliga barnbok av den gotländska konstnären Agneta Engström som jag fick i julklapp av Maken. Jag älskar hennes tavlor med naivt uttryck av rävar, skator och gotländska
Hon gillar verkligen rävar. Det gör jag också. Hon gillar verkligen rävar. Det gör jag också.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/1/7/