Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
15
 
 
 
 
 
 
 

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

3 December 2018

Godmorgon! Klockan är 05.52. Jag står redan med min resväska på spårvagnshållplatsen. Godmorgon! Klockan är 05.52. Jag står redan med min resväska på spårvagnshållplatsen.
Skurar och tidvis regn i Norrköping. Låter inte särskilt lockande. Skurar och tidvis regn i Norrköping. Låter inte särskilt lockande.
Det blir tågfrukost i dag. Mitt i frukosten får jag ett videosamtal - ja eller snarare chatt på Messenger från Indien. Det är de små pojkarna i byn Rakkar och Globetrottern som hör av sig. Nu
Jag är framme i Stockholm och raskar över Klarabergsviadukten till Cityterminalen för att dricka kaffe och fördriva tiden tills båtbussen går på Espresso House. Jag är framme i Stockholm och raskar över Klarabergsviadukten till Cityterminalen för att dricka kaffe och fördriva tiden tills båtbussen går på Espresso House.
Här läser jag att det är förhöjd risk för att det ska bli strömavbrott hemma på ön, när det sista arbetet med kabeln i Ygne ska slutföras. Jag läser att deras abonnenter har blivit varnade Här läser jag att det är förhöjd risk för att det ska bli strömavbrott hemma på ön, när det sista arbetet med kabeln i Ygne ska slutföras. Jag läser att deras abonnenter har blivit varnade
I incheckningen är det bara manuell incheckning i dag. I incheckningen är det bara manuell incheckning i dag.
Det är dags för lunch, sömn i vilstolen och sedan är jag nästan hemma igen. Ja, det blir köttbullarna. Ett säkert kort på färjans meny. Det är dags för lunch, sömn i vilstolen och sedan är jag nästan hemma igen. Ja, det blir köttbullarna. Ett säkert kort på färjans meny.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/12/3/