Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
15
 
 
 
 
 
 
 

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

5 December 2018

God morgon! Klockan är 07.14. Den här veckan hade jag tänkt mig att jag skulle baka en del. Men det får jag strunta i. Man vet ju aldrig när det blir strömavbrott. God morgon! Klockan är 07.14. Den här veckan hade jag tänkt mig att jag skulle baka en del. Men det får jag strunta i. Man vet ju aldrig när det blir strömavbrott.
Det är klart väder denna morgon och det blåser. Det är klart väder denna morgon och det blåser.
Det blir ett lite blåsigt dygn och så ska det bli lite kallare. Det blir ett lite blåsigt dygn och så ska det bli lite kallare.
Inspirerad av @masart har jag också köpt "En grön bok" från Margarinbolaget som jag köpt på Bokbörsen. En liten för 80-talet trendig bok med recept på vegetarisk mat och där bl.a vår gemens Inspirerad av @masart har jag också köpt "En grön bok" från Margarinbolaget som jag köpt på Bokbörsen. En liten för 80-talet trendig bok med recept på vegetarisk mat och där bl.a vår gemens
Jag försöker gå igenom mina räkenskaper. Jag försöker gå igenom mina räkenskaper.
Det är Torsten. Han har blivit lika knasig som Gösta. Det är Torsten. Han har blivit lika knasig som Gösta.
På eftermiddagen åker jag in till staden. På eftermiddagen åker jag in till staden.
Jag ska köpa blommor och godsaker till vår körledare. I kväll har vi en liten julkonsert. Jag ska köpa blommor och godsaker till vår körledare. I kväll har vi en liten julkonsert.
Det hinner bli helt mörkt innan jag är klar Det hinner bli helt mörkt innan jag är klar
Så ja. Nu blir det ett snabbrep, sedan blir det julsånger för publik och glöggmingel. Då ska vi tackar vår härliga körledare för den här terminen. Så ja. Nu blir det ett snabbrep, sedan blir det julsånger för publik och glöggmingel. Då ska vi tackar vår härliga körledare för den här terminen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/12/5/