Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
15
 
 
 
 
 
 
 

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

7 December 2018

Godmorgon! Det är fredag och klockan är 07.47. Jag är redan påklädd och har ätit frukost. Godmorgon! Det är fredag och klockan är 07.47. Jag är redan påklädd och har ätit frukost.
Det är +5 och lite regn just nu. Det är +5 och lite regn just nu.
Det blir inte värre än mulet i dag Det blir inte värre än mulet i dag
Jag åker med Maken till Lärbro. Bussen som går till Fårösund kommer först. Men jag ska ta nästa som går till stan. Jag åker med Maken till Lärbro. Bussen som går till Fårösund kommer först. Men jag ska ta nästa som går till stan.
Eftersom det är fredag tycker jag att det passar att jag går på Siesta och dricker kaffe och äter lussekatt. Eftersom det är fredag tycker jag att det passar att jag går på Siesta och dricker kaffe och äter lussekatt.
Så var jag på Öster i dag igen. Så var jag på Öster i dag igen.
Först var det Duka. Sedan var det Cervera. Nu är det Fårk, som lär vara gutamål för gaffel. Samma koncept som franchisekedjorna, men nu en fristående butik. Fårk - känns väldigt tillgjort hu Först var det Duka. Sedan var det Cervera. Nu är det Fårk, som lär vara gutamål för gaffel. Samma koncept som franchisekedjorna, men nu en fristående butik. Fårk - känns väldigt tillgjort hu
Bakom denna lite anonyma dörr i Vårdklockekyrkan ligger kyrkcafeét. Nu ska jag sjunga igen med mina kompisar. Bakom denna lite anonyma dörr i Vårdklockekyrkan ligger kyrkcafeét. Nu ska jag sjunga igen med mina kompisar.
Efter sång och fika går jag nerför Hästgatan och gör några ärenden innan jag tar bussen hem. Efter sång och fika går jag nerför Hästgatan och gör några ärenden innan jag tar bussen hem.
Varje fredag är en pizzafredag - javisst. Men här gick det galet. Jag hade ställt ugnen på för hög värme och pizzan blev bränd. Varje fredag är en pizzafredag - javisst. Men här gick det galet. Jag hade ställt ugnen på för hög värme och pizzan blev bränd.
Det blir bränd pizza utan kanter ikväll. Det blir bränd pizza utan kanter ikväll.
Sedan blir det På Spåret. Det gick riktigt hyggligt för Maken och mig. Sedan blir det På Spåret. Det gick riktigt hyggligt för Maken och mig.
Vårt lag kom på andra plats. Vårt lag kom på andra plats.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/12/7/