Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
15
 
 
 
 
 
 
 

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

8 December 2018

Godmorgon! Det är lördag och sovmorgon. Klockan är 09.47. Det kommer en blöt katt uppför trappan. Godmorgon! Det är lördag och sovmorgon. Klockan är 09.47. Det kommer en blöt katt uppför trappan.
Kakan är helt genomblöt. Han måste ha varit ute hela natten i regnet medan Småkakorna har legat inne och trynat. Han är hungrig som vanligt. Kakan är helt genomblöt. Han måste ha varit ute hela natten i regnet medan Småkakorna har legat inne och trynat. Han är hungrig som vanligt.
+7 grader just nu och regn. Rätt varmt för december. +7 grader just nu och regn. Rätt varmt för december.
Det ska fortsätta regna och blåsa. Vilken mörk och dyster dag. Det ska fortsätta regna och blåsa. Vilken mörk och dyster dag.
Kakan vill stanna hos oss en stund. Han vill ligga i sin korgstol, som annars bara Gösta vågar ligga i någon gång på sommaren, då Kakan mest håller till utomhus. Torsten håller vakt i fönstre Kakan vill stanna hos oss en stund. Han vill ligga i sin korgstol, som annars bara Gösta vågar ligga i någon gång på sommaren, då Kakan mest håller till utomhus. Torsten håller vakt i fönstre
Jag bakar matbröd, nu när faran för strömavbrott är över. Jag bakar matbröd, nu när faran för strömavbrott är över.
Men rågkakorna blir inte som det ska. Kanske är det för att jag bakar med det finska rågmjölet som är lite annorlunda malet. I kvarnen i Vääksy har dom tre tre grovlekar. Deras medelgrova mjö Men rågkakorna blir inte som det ska. Kanske är det för att jag bakar med det finska rågmjölet som är lite annorlunda malet. I kvarnen i Vääksy har dom tre tre grovlekar. Deras medelgrova mjö
En av de reaamaryllisarna som jag köpt har börjat blomma på tok för tidigt. Apple Blossom heter sorten. jag fick en sådan av min salig Svärmor en gång för länge sedan. Sedan dess har jag verk En av de reaamaryllisarna som jag köpt har börjat blomma på tok för tidigt. Apple Blossom heter sorten. jag fick en sådan av min salig Svärmor en gång för länge sedan. Sedan dess har jag verk
I kväll blir det kalasmat. Det blir ugnsrostad vintersquash, men rådjurssadel och brysselkål. Och så såsen så klart. Såsen blir fantastisk när man steker rådjur. I kväll blir det kalasmat. Det blir ugnsrostad vintersquash, men rådjurssadel och brysselkål. Och så såsen så klart. Såsen blir fantastisk när man steker rådjur.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/12/8/