Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Glömt lösenord?
  • Logga in med
Annons
Bli medlem

februari 2018

m
t
o
t
f
l
s
 
 
 
8
 
 
 
 
 

mars 2018

m
t
o
t
f
l
s
 
 
 
28
 
 

1 februari

Godmorgon! Adjö Januari! Nu blir det Februari. Klockan är 05.57. Ännu en arbetsdag. Godmorgon! Adjö Januari! Nu blir det Februari. Klockan är 05.57. Ännu en arbetsdag.
+ 3 och lite regn. Det är inte på topp. Men jag är tacksam att det inte snöar. + 3 och lite regn. Det är inte på topp. Men jag är tacksam att det inte snöar.
Nu är vi framme vid tiden då man vill odla groddar och kroppen skriker efter fräscha och nyskördade grönsaker. Då är groddar perfekt. Jag misslyckas alltid med allt annat än alfa-alfagroddar o Nu är vi framme vid tiden då man vill odla groddar och kroppen skriker efter fräscha och nyskördade grönsaker. Då är groddar perfekt. Jag misslyckas alltid med allt annat än alfa-alfagroddar o
I dag jobbar jag i Slite. Jag är rätt fascinerad av fabriken. Det var Dottern också som liten, då vi bodde där ett tag. Faktum är att jobbet i Slite ligger i samma villa som Dotterns gamla dagis I dag jobbar jag i Slite. Jag är rätt fascinerad av fabriken. Det var Dottern också som liten, då vi bodde där ett tag. Faktum är att jobbet i Slite ligger i samma villa som Dotterns gamla dagis
Maken har köpt semlor i kväll. Det är ju en högtidsstund. Maken har köpt semlor i kväll. Det är ju en högtidsstund.
Tja, det gick inte så illa i dag på Antikrundan. Vi gick ut skapligt med första frågan. Tja, det gick inte så illa i dag på Antikrundan. Vi gick ut skapligt med första frågan.

Direktlänk:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/2/1/