Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

10 February

Godmorgon efter en lång natts god sömn. Jag la mig tidigt i går kväll. Maken hostar och i dag kan han få lite vila. Klockan är 09.31 och det verkar ha kommit några mm nysnö i natt. Godmorgon efter en lång natts god sömn. Jag la mig tidigt i går kväll. Maken hostar och i dag kan han få lite vila. Klockan är 09.31 och det verkar ha kommit några mm nysnö i natt.
Egentligen ska solen skina och det ska vara lite moln enligt Sjöräddarna, men det stämmer inte. Däremot rör sig termometern mot nollan. Egentligen ska solen skina och det ska vara lite moln enligt Sjöräddarna, men det stämmer inte. Däremot rör sig termometern mot nollan.
Dagen tillbringas med att vi latar oss, tvättar och lagar mat. Nu pressas potatis. Dagen tillbringas med att vi latar oss, tvättar och lagar mat. Nu pressas potatis.
Och det steks lök och rökt fläsk. Och vad ska detta bli, måntro? Och det steks lök och rökt fläsk. Och vad ska detta bli, måntro?
Maken rastar Gösta med Birdie, men det blir mest Kakan som rastas. Han dödar Birdie direkt. Han har nu slitit ut en Birdie per helg, den sista tiden. Nu ligger de tre vännerna och sover gott. Maken rastar Gösta med Birdie, men det blir mest Kakan som rastas. Han dödar Birdie direkt. Han har nu slitit ut en Birdie per helg, den sista tiden. Nu ligger de tre vännerna och sover gott.
Vi måste tok-äta pumpa och squash i vinter. Hållbarheten på årets skörd blev inte den bästa. Kanske berodde det på att vi inte skördade på en skördade dag enligt Såkalendern. I kväll blir Vi måste tok-äta pumpa och squash i vinter. Hållbarheten på årets skörd blev inte den bästa. Kanske berodde det på att vi inte skördade på en skördade dag enligt Såkalendern. I kväll blir
Och istället för att smälta ost på pizza, kan man äta den till efterrätt. En bit stilton och en bit taleggio. Helt outstanding. Och istället för att smälta ost på pizza, kan man äta den till efterrätt. En bit stilton och en bit taleggio. Helt outstanding.
Och vill man dricka ett kryddigt och mustigt vin någon gång, så rekommenderar jag det här för 84 spänn. Och vill man dricka ett kryddigt och mustigt vin någon gång, så rekommenderar jag det här för 84 spänn.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/2/10/