Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

11 February

Sovmorgon.Klockan är 09.46. Det är ingen rasande vacker vinterdag i dag, minsann. Nej, det är högtrycks-grått. Sovmorgon.Klockan är 09.46. Det är ingen rasande vacker vinterdag i dag, minsann. Nej, det är högtrycks-grått.
Ja, det är -1 och mulet. Ja, det är -1 och mulet.
I dag gör jag såjord. Snart börjar säsongen. I dag gör jag såjord. Snart börjar säsongen.
Jag köpte en litet såll förra året. Den har nät i två olika grovlekar. Helt perfekt till att tillverka såjord med. Jag köpte en litet såll förra året. Den har nät i två olika grovlekar. Helt perfekt till att tillverka såjord med.
I dag gör jag kroppkakor. I dag gör jag kroppkakor.
Det blir fyra portioner och jag har gjort lite för mycket fyllning till detta. Men det var meningen det. Det blir fyra portioner och jag har gjort lite för mycket fyllning till detta. Men det var meningen det.
Vi har bjudit Mamma på kroppkaksmiddag idag. Vi har bjudit Mamma på kroppkaksmiddag idag.
På Gotland äter man vit sås och lingon till kroppkakor. En del gotlänningar har i lite av den överblivna fyllningen i såsen. Jag gjorde ju extra mycket fyllning dessutom, för jag gillar såsen På Gotland äter man vit sås och lingon till kroppkakor. En del gotlänningar har i lite av den överblivna fyllningen i såsen. Jag gjorde ju extra mycket fyllning dessutom, för jag gillar såsen
Vi orkar ingen efterrätt. Men kaffe och kaka går ner. Vi orkar ingen efterrätt. Men kaffe och kaka går ner.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/2/11/