Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

4 February

Snö!? Det var väl ändå inte nödvändigt!? Jag är inte nöjd. Det är söndagsmorgon och sovmorgon. Klockan är 09.30. Torsten släpptes ut på småtimmarna. Han brukar sitta på trappen när vi Snö!? Det var väl ändå inte nödvändigt!? Jag är inte nöjd. Det är söndagsmorgon och sovmorgon. Klockan är 09.30. Torsten släpptes ut på småtimmarna. Han brukar sitta på trappen när vi
0-gradigt och mulet. Inte alls my piece of cake. 0-gradigt och mulet. Inte alls my piece of cake.
Dagen går ut på att äta. Jag experimenterar med pumpa och tänker att man kan göra en gratäng, på samma vis som man gör med potatis. Just Long Pie, som jag använde är inte lika mjölig som t. Dagen går ut på att äta. Jag experimenterar med pumpa och tänker att man kan göra en gratäng, på samma vis som man gör med potatis. Just Long Pie, som jag använde är inte lika mjölig som t.
Vi hittade en hel påse bortglömda lussekatter och en flaska med lite bortgölmd glögg. Vi hittade en hel påse bortglömda lussekatter och en flaska med lite bortgölmd glögg.
Nu äntligen är han hemma igen! Torsten kom inte hem förrän det började mörkna. Han är inte riktigt lik sig, något är fel med honom. Han är väldigt utmattad och vill inte äta. Han lägger s Nu äntligen är han hemma igen! Torsten kom inte hem förrän det började mörkna. Han är inte riktigt lik sig, något är fel med honom. Han är väldigt utmattad och vill inte äta. Han lägger s
Kakan har hållit ställningarna medan Torsten har varit osynlig. Även han måste ta en vilopaus. Kakan har hållit ställningarna medan Torsten har varit osynlig. Även han måste ta en vilopaus.
Medan han här är ett pain in the ass för till och med koltrastarna. Han är en retsticka.  Medan han här är ett pain in the ass för till och med koltrastarna. Han är en retsticka. 
Vi äter efterrätt och tittar på apor. Kvarg, lime, granatäppelkärnor, dadelsirap och dadlar och lite kokos. Maken han kan, han. Vi äter efterrätt och tittar på apor. Kvarg, lime, granatäppelkärnor, dadelsirap och dadlar och lite kokos. Maken han kan, han.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/2/4/