Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

5 February

Klockan är 07.50. I dag övar jag på att vara pensionär. Jag har semester. Klockan är 07.50. I dag övar jag på att vara pensionär. Jag har semester.
Minusgrader och mulet. Ingen vidare februaridag trots att jag är ledig. Minusgrader och mulet. Ingen vidare februaridag trots att jag är ledig.
Och vad är det för fel med lille Torsten. Han är inte frisk. Han orkar inte gå hela vägen från kontoret genom sovrummet till vardagsrummet utan att vila sig på vägen. Det här ser inte bra ut. Och vad är det för fel med lille Torsten. Han är inte frisk. Han orkar inte gå hela vägen från kontoret genom sovrummet till vardagsrummet utan att vila sig på vägen. Det här ser inte bra ut.
Jag går på promenad längs Fardumevägen och går in i skogen och rundan runt Brottet/vattentäkten, men skit-telefonen dör i kylan. Det blir inga andra bilder än den här. Jag går på promenad längs Fardumevägen och går in i skogen och rundan runt Brottet/vattentäkten, men skit-telefonen dör i kylan. Det blir inga andra bilder än den här.
Jag kokar kalops på rådjur idag. Det kan jag rekommendera. Jag kokar kalops på rådjur idag. Det kan jag rekommendera.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/2/5/