Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

7 February

Klockan är 06.20. Jag åker lite senare till jobbet än vanligt. I dag har jag en annan chaufför som börjar lite senare än Maken. I dag stannar Maken hemma från jobbet. Klockan är 06.20. Jag åker lite senare till jobbet än vanligt. I dag har jag en annan chaufför som börjar lite senare än Maken. I dag stannar Maken hemma från jobbet.
Det är svinkallt. -6! I Såkalendern står det att det kommer att vara vinter i den första hälften av Februari. Det stämmer. Det är svinkallt. -6! I Såkalendern står det att det kommer att vara vinter i den första hälften av Februari. Det stämmer.
När jag slutat jobba får jag ta bussen hem till Byn När jag slutat jobba får jag ta bussen hem till Byn
Hemma ligger sjuklingarna till sängs. Hemma ligger sjuklingarna till sängs.
Bästa tidningen har kommit med posten. Bästa tidningen har kommit med posten.
Min kusin Antikhandlaren sa: - Brunt går inte att sälja. Jag har i flera år sagt åt honom att brunt kommer att komma, jag känner det på mig, medan jag samlade på mig lite brunt som jag vill ha, Min kusin Antikhandlaren sa: - Brunt går inte att sälja. Jag har i flera år sagt åt honom att brunt kommer att komma, jag känner det på mig, medan jag samlade på mig lite brunt som jag vill ha,
Jag köpte en gång den här tekannan för att jag ville ha en schysst tekanna. Jag tyckte dessutom den är snygg. Det är Kosmos från Arabia, samma servismodell av Ulla Procopé som hennes Ruska. Me Jag köpte en gång den här tekannan för att jag ville ha en schysst tekanna. Jag tyckte dessutom den är snygg. Det är Kosmos från Arabia, samma servismodell av Ulla Procopé som hennes Ruska. Me

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/2/7/