Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
8
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

9 February

Det är fortfarande vinter. I dag får jag gå upp tidigare. Maken tänker gå till jobbet fast han hostar och kraxar en del. Men han har viktiga saker för sig i dag, som han inte kan missa. Så är Det är fortfarande vinter. I dag får jag gå upp tidigare. Maken tänker gå till jobbet fast han hostar och kraxar en del. Men han har viktiga saker för sig i dag, som han inte kan missa. Så är
Det råder högtryck. Det råder högtryck.
I går var det Antikrondan. Nja, vi lyckades sisådär. Vi kammade faktiskt hem full pott på spegeln. Annars brukar inte rokoko-grejor vara vår starka sida. I går var det Antikrondan. Nja, vi lyckades sisådär. Vi kammade faktiskt hem full pott på spegeln. Annars brukar inte rokoko-grejor vara vår starka sida.
Vid 07.00-tiden börjar det ljusna nu. Vi passerar Röcklinger Backe i Lärbro på väg in mot stan. Sedan blir det till att jobba hela dagen. Vid 07.00-tiden börjar det ljusna nu. Vi passerar Röcklinger Backe i Lärbro på väg in mot stan. Sedan blir det till att jobba hela dagen.
Och Maken som slutar tidigare än jag, får veckohandla innan jag slutar. Fredagsfikat intas numera på Vårdklockans Café där Maken hämtar mig. Jag är där med ett gäng från jobbet. Vi sjunger Och Maken som slutar tidigare än jag, får veckohandla innan jag slutar. Fredagsfikat intas numera på Vårdklockans Café där Maken hämtar mig. Jag är där med ett gäng från jobbet. Vi sjunger
Torsten är nu i princip återställd från sin sjukdom. Han är som vanligt igen. Torsten är nu i princip återställd från sin sjukdom. Han är som vanligt igen.
Kissekaka är däremot inte som vanligt. I år har han ingen vinterdepression och ser inte det minsta ond ut. Tvärt om han är så kelig och vill gärna bli klappad. Han tillbringar numera alltid den Kissekaka är däremot inte som vanligt. I år har han ingen vinterdepression och ser inte det minsta ond ut. Tvärt om han är så kelig och vill gärna bli klappad. Han tillbringar numera alltid den
Vi återgår till pizzakitspizza med sardell och oliver och lagom mycket ost på. Vi återgår till pizzakitspizza med sardell och oliver och lagom mycket ost på.
Vi klarar oss utmärkt i På spåret i kväll. Vi klarar oss utmärkt i På spåret i kväll.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/2/9/