Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

March 2018

Klockan är 08.17. Mars mars måne jag kan lura dig till Skåne. I dag är det första mars och här är det vinter minsann. Klockan är 08.17. Mars mars måne jag kan lura dig till Skåne. I dag är det första mars och här är det vinter minsann.
Även i dag strejkar Sjöräddarnas kustväder. Det blir SMHI:s prognos i stället. Det ska bli mulet och kallt i dag. Även i dag strejkar Sjöräddarnas kustväder. Det blir SMHI:s prognos i stället. Det ska bli mulet och kallt i dag.
Men hur ska det här gå? Snöhögen är skitstor! Men hur ska det här gå? Snöhögen är skitstor!
Vinterns första ofrivilliga selfie. Vinterns första ofrivilliga selfie.
Vi ger oss ut på vägarna och åker till stan. Vi ska uträtta lite ärenden. I dag är vägarna farbara. Vi ger oss ut på vägarna och åker till stan. Vi ska uträtta lite ärenden. I dag är vägarna farbara.
Maken vill början på Granngården med sin shopping. Maken vill början på Granngården med sin shopping.
Han köpte en ny snöskyffel och fågelfrö. Den är han väldigt nöjd för. Han köpte en ny snöskyffel och fågelfrö. Den är han väldigt nöjd för.
Mängden av ärenden och logistiken avgjorde saken. I dag blev det en flottig lunch hos Sibyllan på Medvalls kiosk. Mängden av ärenden och logistiken avgjorde saken. I dag blev det en flottig lunch hos Sibyllan på Medvalls kiosk.
Sedan blev det besiktning på vårdcentralen, veckohandel på Willys, nytt batteri till Fånen, vätskeersättning för katter hos veterinären och blomjord på växtvaruhuset. Sedan blev det besiktning på vårdcentralen, veckohandel på Willys, nytt batteri till Fånen, vätskeersättning för katter hos veterinären och blomjord på växtvaruhuset.
Sedan kör vi hemåt. Första stoppet blir på Stora Tollby. Sedan kör vi hemåt. Första stoppet blir på Stora Tollby.
Vi ska köpa potatis och lök. Till vår stora glädje har dom börjat sälja den trevliga rosa löken Rosalie nu. Vi ska köpa potatis och lök. Till vår stora glädje har dom börjat sälja den trevliga rosa löken Rosalie nu.
Nästa stopp blir hemma hos Mamma i Slite. Nästa stopp blir hemma hos Mamma i Slite.
Vi har varit på thairestaurangen Slangtornet i Slite och handlat med oss lite mat, så Mamma slapp laga middag i dag. Vi har varit på thairestaurangen Slangtornet i Slite och handlat med oss lite mat, så Mamma slapp laga middag i dag.
Nej, det är inte slut på semlorna i butikerna. De här köpte jag på Coop i Slite. Nej, det är inte slut på semlorna i butikerna. De här köpte jag på Coop i Slite.
Sedan lägger jag hjälmböna https://www.impecta.se/sv/artiklar/hjalmbona.html i blöt. De är fina att ha i kruka som BDF och får himla snygga baljor. I morgon ska jag så dom. I Asien äter man do Sedan lägger jag hjälmböna https://www.impecta.se/sv/artiklar/hjalmbona.html i blöt. De är fina att ha i kruka som BDF och får himla snygga baljor. I morgon ska jag så dom. I Asien äter man do
Tja, det gick inte så illa i dag heller, trots att vi missade rätt duktigt flera gånger. Ingen hundrapoängare fick vi heller. Tja, det gick inte så illa i dag heller, trots att vi missade rätt duktigt flera gånger. Ingen hundrapoängare fick vi heller.
Här @masart är en närbild på min Marmite-burk. Jo, det finns på The English Shop http://www.englishshop.se/sv/trademarks/5/marmite?q=Marmite Här @masart är en närbild på min Marmite-burk. Jo, det finns på The English Shop http://www.englishshop.se/sv/trademarks/5/marmite?q=Marmite
Kanske lanserades pålägget som nyttigt i början av 1900-talet när Marmite introducerades (tror jag läste det på Wikipedia). Rik på B-vitamin helt enkelt. Salt och jäst är ingredienserna. B-vi Kanske lanserades pålägget som nyttigt i början av 1900-talet när Marmite introducerades (tror jag läste det på Wikipedia). Rik på B-vitamin helt enkelt. Salt och jäst är ingredienserna. B-vi
Klockan är 09.26. Snö igen. Väldigt tröttsamt, faktiskt. Klockan är 09.26. Snö igen. Väldigt tröttsamt, faktiskt.
Men det blir lite mildare väder, men mulet i dag. Men det blir lite mildare väder, men mulet i dag.
Vi får ingen post i dag. Den post som skulle till Gotland blev kvar på fastlandet. Vi får ingen post i dag. Den post som skulle till Gotland blev kvar på fastlandet.
I höstas fick jag en spindellilja av Makens Kusinfru. De hade aldrig lyckas fått den att blomma mer än en gång. Nu fick jag den för att göra ett försök. Det är en riktig utmaning, för lökar I höstas fick jag en spindellilja av Makens Kusinfru. De hade aldrig lyckas fått den att blomma mer än en gång. Nu fick jag den för att göra ett försök. Det är en riktig utmaning, för lökar
Det ska bli spännande att se om jag lyckas väcka dom till liv eller inte. Det ska bli spännande att se om jag lyckas väcka dom till liv eller inte.
I dag blir det brysselkåls- och rotsaksgratäng med stekt falukorv till lunch. I dag blir det brysselkåls- och rotsaksgratäng med stekt falukorv till lunch.
Och sedan kommer hjälmbönorna i jorden. Och sedan kommer hjälmbönorna i jorden.

Loading more images...