Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 March

Det är måndag igen. Nu går jag in på målvarvet. Det här blir den sista arbetsveckan för mig. Det är gryning och det töar. Alltid något. Det är måndag igen. Nu går jag in på målvarvet. Det här blir den sista arbetsveckan för mig. Det är gryning och det töar. Alltid något.
Vädret för stunden är lite småblåsigt och ett par plusgrader. Det väntas också lite dis och dimma. Vädret för stunden är lite småblåsigt och ett par plusgrader. Det väntas också lite dis och dimma.
Det är en tröstlös lätt dimma över Lokrume myr på väg in mot stan. Det är en tröstlös lätt dimma över Lokrume myr på väg in mot stan.
Efter jobbet går jag till min frissa i innersta´n. Från Kyrkberget har man stans bästa utsikt. Men jag glömde att man inte snöröjer eller sandar kyrktrappan ner från Klinten. Efter jobbet går jag till min frissa i innersta´n. Från Kyrkberget har man stans bästa utsikt. Men jag glömde att man inte snöröjer eller sandar kyrktrappan ner från Klinten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/12/